reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dla Naszych dzieci. Propozycje i ostateczny wybór.

reklama
Dziewczyny dziś rano mąż tuląc i głaszcząc brzuszek powiedział do mnie a może "Maja" .... no super jest co? ja juz oswojona z Jagodą a tu wskakuje Maja hihihhi. Juz całkiem zgłupiałam:-p

Masz już Julię i Sarę, więc wydaje mi się, że Maja świetnie by się wpasowała do sióstr; tak jak i ona miała by piękne i krótkie imię z możliwością zdrobnienia..
Co do imienia Lena - bardzo ładne, ale jak Twój M nie chce to lepiej się nie kłócić, Milena - nie podoba mi się.

ja mam rodzić na przełomie stycznia i lutego i niestety nie mam jeszcze wybranych imion... co gorsza jestem w ciąży mnogiej i urodzą mi się bliźniaki.. Zapytałam się lekarza czy dzieci są jednej płci i dowiedziałam się, że tak; ale już nie chciałam z moim wnikać czy to będą dziewczynki czy chłopcy.. tak czy inaczej mam wieeelki problem zwłaszcza z dziewuszkami...
Dla chłopców myślimy nad Maksymilianem Oskarem i Aleksandrem Olivierem (chcemy aby dzieci miały po 2 imiona)
Dla dziewczynek nie mam nic...
Czekam na propozycje :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziewczyny i wróciliśmy do korzeni :-D:-D Dziś z mężem jednogłośnie stwierdziliśmy że mała będzie miała na imię LENA, czyli tak jak planowałam od początku ;-) może się rodzić:-)

bulkasia mnie od początku pasowało tylko mąż był nieprzekonany, ale jak już kiedyś pisałam najpierw Julia miała być Lena, potem Sara ale jednak zmieniliśmy , to w końcu trzecia już napewno będzie Lena:tak:

viev nasze dziewczynki maja po jednym imieniu i ta trzecia też będzie miała jedno ;-) Juz mąż przed chwilą powiedział Lenka co mnie bardzo cieszy. Myślę , że Julia, Sara i Lena to super zestaw:-)

reklama
Do góry