reklama
femme fatal
Mama Ninki :)
U mnie też zmiana imienia za bardzo mnie wkurza ze tu nikt Soni jako imienia dla człowieka nie traktuje tylko jak dla psa :-/
Wiec polaczylam dwa imiona które mi się od początku podobały będzie Alicja a zdrobniale będziemy mówić Lili :-) a jak ktoś mi Ala powie to łeb urwe buhaha ale myślę że jak od malutkiego będzie przyzwyczajone do Lili to nikt mi z Alą nie będzie wyjeżdżał :-)
Wiec polaczylam dwa imiona które mi się od początku podobały będzie Alicja a zdrobniale będziemy mówić Lili :-) a jak ktoś mi Ala powie to łeb urwe buhaha ale myślę że jak od malutkiego będzie przyzwyczajone do Lili to nikt mi z Alą nie będzie wyjeżdżał :-)
Femme to szykuj juz podręczny ukręcacz łba każdy będzie walił Ala bo to aż się prosi
Mi się dla dziewczynki Emilia podoba moja koleżanka tak dala córce i super brzmi choć i tak u mnie nr 1 yo Antosia no i Aleksandra wszystkie dzieci najchętniej bym nazwała Ola i Olek bez kitu Aleksandra i Aleksander mega mi się podobają
Mi się dla dziewczynki Emilia podoba moja koleżanka tak dala córce i super brzmi choć i tak u mnie nr 1 yo Antosia no i Aleksandra wszystkie dzieci najchętniej bym nazwała Ola i Olek bez kitu Aleksandra i Aleksander mega mi się podobają
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
femme, kamień z serca, że nie tylko ja mam takie dylematy i rozterki!!! Alicja fajnie, ale Lily super jako zdrobnienie!
Ja ostatnio czytałam zdrobnienia dla Ignacego i było wymienione Gutek, więc może być i Gucio
Ja ostatnio czytałam zdrobnienia dla Ignacego i było wymienione Gutek, więc może być i Gucio
femme fatal
Nulini oby juz nam się nie zmieniło
Doggi będę kręcić
Doggi będę kręcić
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
femme, no ja mam nadzieję, że mi się nie odwidzi, bo ileż można!!!
Femme- na bank będę mówić Ala. Wszędzie, w przedszkolu, w szkole. Koleżanka ma Alicję i nikt nigdy nie powiedział Lilii. Powiem Ci szczerze, że mi też to przez myśl by nie przeszlo. Prędzej na Liliane bym powiedziała Lilii. Także sxykuj młotek do walenia po łbie
reklama
femme fatal
No ale kto każde komuś na to wpadać jak się przedstawi Alicja albo Lili to tak będą mówić ;-) zwróci uwagę ze nie jest Ala i juz :-) chyba ze jej się Ala będzie podobać to już jej sprawa ja będę mówić po swojemu