reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiona dla maluszków

reklama
Agulqa u mnie mąż proponował Gosię w poprzedniej ciąży, ale ja miałam jedno "ale": to jest Małgorzata. A ja bardzo nie lubię jak ktoś na mnie mówi Katarzyna i powiedziałam nie:-D A mój mąż o tym wie, bo nawet w przysiędze na ślubie powiedział "i ślubuję Ci Kasiu..." ksiądz się zapowietrzył ale nie przerwał ślubu

No właśnie Małgosia bardzo ładnie ale już Małgorzata trochę gorzej, chociaż to tylko w dokumentach najczęściej...

Mój mąż do mnie podczas przysięgi powiedział "Emilko", w życiu nie nazwał mnie Emilią :-p to w kościele też nie

No nie mój do mnie powiedział pełnym imieniem, bo my do siebie mówimy przezwiskiem (mamy podobne) więc na przysiędze było by glupio. Za to teraz jak któreś z nas do tego drugiego zwróci się po imieniu to wiadomo, że coś się szykuje.

reklama
jezyk my też między sobą przezwiskami, o których nikt inny nie wie :-p a tak to zdrobnieniami, ja do mojego w sumie jak powiem Piotr to wie, że coś jest nie tak ;-)

Do góry