reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dla maluszków

femme ja dzis o 5 sie obudzilam i mialam w glowie zasyp imion. np jadzia mi sie nigdy nie podobalo wiec nie wiem co mi do glowy przyszlo ;p w kazdym razie obudziłam Ł i chcialam zapytac go o zdaniem, ale on nie byl skory do rozmow ;p

reklama
No ja liczę na olsnienie nic innego nie zostaje juz cały kalendarz przeanalizowaliśmy :-D

Femme Fatal ja właśnie takiego olsnienia w sobote dostałam, ze bedzie Aleksanderr i o dziwo w domu wszystkim sie podoba. Mamy i teściów nie pytam o zdanie ;) Na drugie bedzie miał Stanisław po moim tacie.

U nas tez nikt się nie wtrąca i mają szczęście bo ja bym gęby na kłódkę nie trzymała :) Jak byłam w ciąży z Konradem to mówiliśmy na niego dzidek :)

nulini, femme ja az tak nie przegladam. wychodze z zalozenia ze w koncu samo nadejdzie, jedno a konkretne chocby to mialo byc dopiero po porodzie ;)

agulqa, no ja już wpadam w panikę, bo KOMPLETNIE NIC mi się nie podoba :no: Dlatego wertuję, szukam, a tak naprawdę mam głęboką nadzieję, że na połówkowym tylko się Gustaw potwierdzi i problem odpadnie :-D

agulqa, no mnie właśnie chodzi o to przekonanie, Gustaw to strzał w 10, a dla dziewuszki nic a nic ;-) No ale obstaję przy tym, że Gustaw już pozostanie Gustawem :-D

reklama
Do góry