reklama
kasiekz
Fanka BB :)
U mnie dla chlopaka znowu zero koncepcji (moze Makary, Nikodem). No nic mi sie nie podoba. A cora bedzie chyba jednak Nika (maz) lub Nikola (ja). Jakos ladnie brzmi z imieniem mojej corci Pola i Nikola. Na to maz odpowiada Polusia i Nikusia. I tu wojna Siostra probowala namowic mnie na Sare i Maksa ale kojarza mi sie z psami
Piszecie o Malgosi. Lubie Gosie ale jak moj wujek na swoja zone wola Gocha to mam dreszcze:/ Ktoras tu pisala o Jadzi. Moja przyjaciolka jak skonczyla 18 lat to od razu zmienila to imie na Jagoda. Tak tez wszystkim sie przedstawiala ale nauczyciele zawsze wyczytywali Jadwiga czego ta nie mogla wytrzymac
Piszecie o Malgosi. Lubie Gosie ale jak moj wujek na swoja zone wola Gocha to mam dreszcze:/ Ktoras tu pisala o Jadzi. Moja przyjaciolka jak skonczyla 18 lat to od razu zmienila to imie na Jagoda. Tak tez wszystkim sie przedstawiala ale nauczyciele zawsze wyczytywali Jadwiga czego ta nie mogla wytrzymac
Ostatnia edycja:
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
kasiekz, też mam koleżankę Jadwigę i nawet w szkole kazała na siebie mówić Jagoda, bo tak nienawidziła tego imienia
A u mnie wczoraj rano olśnienie!
Mam pomysł na dziewczynkę!
Gdzieś w piątek rzucił mi się w oczy artykuł o małej Marcysi i normalnie błysk - Marcelina!
Wcześniej analizowałam to imię i nie bardzo, a teraz jakoś tak mi nagle spasowało
Cysia i Tosia (jakby co, bo wolę jednak, żeby został Gucio i Tosia ;-))
A u mnie wczoraj rano olśnienie!
Mam pomysł na dziewczynkę!
Gdzieś w piątek rzucił mi się w oczy artykuł o małej Marcysi i normalnie błysk - Marcelina!
Wcześniej analizowałam to imię i nie bardzo, a teraz jakoś tak mi nagle spasowało
Cysia i Tosia (jakby co, bo wolę jednak, żeby został Gucio i Tosia ;-))
agulqa_b
Kasiek z gocha to tak jak z agniecha moim zdaniem. Nie lubie takiego przeksztalcania imion bo to zadnw zdrobnienie dla mnie. Za to Gosia, Malgosia, Gosienka podobaja mi sie bardzo
kasiekz
OK u mnie dla babki klepniete na 100% Nika lub Nikola (decyzja po porodzie) i nie zmieniamy. Chlopa wczoraj nie wybralismy
Nulini slicznie. Bardzo ladnie Marcelinka Marcela Marcysia Cysia...kiedys w Zlotopolskich grala. Slicznie
Agulqu Agniecha masz racje tragedia. To jak do mnie kiedys ktos powieszial Kacha-no noz sie w kieszeni otwiera
Nulini slicznie. Bardzo ladnie Marcelinka Marcela Marcysia Cysia...kiedys w Zlotopolskich grala. Slicznie
Agulqu Agniecha masz racje tragedia. To jak do mnie kiedys ktos powieszial Kacha-no noz sie w kieszeni otwiera
agulqa_b
Kasiekcdokladnie jak mowksz. Ja juz do brzjszka mowie malgosia albo robercik a Ł mi teraz smsa napisal ze moze natalia
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
kasiekz, a dziołcha mojego brata to właśnie dla nas wszystkich Kacha I brat i moi rodzice i my tak do niej mówimy, kurcze, muszę ją zapytać, czy jej to nie przeszkadza, bo nigdy nic nie mówiła
reklama
kasiekz
Alecta moze bedzie dwoch Nikodemow Mi podoba sie tez Makary. Ale poki co maz zadnego nie uznaje i mysli. Ma czas Mam nadzieje ze za 1,5tyg.poznam plec