reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Imiona dla maluszków

reklama
Ciezki temat imiona. ..
Nazwac dziecko tak żeby padowalo i zeby dziecka nie skrzywdzic tak jak pisalyscie.
Ja jak wybieralam imiona to patrzalam na to bo mi sie podobaja pasuja do nazwiska i mieszkamy w niemczech.
Ale zapomnialam popatrzec na to ze sa tu bardzo popularne i przedewszystkim przy kolejnym wyborze jaki mnie czeka na bank zobacze jacy ludzie nosza to imie i jakie te osoby sa.
Bo o tym tez niepomyslalam a teraz wiem ze sie to sprawdza ja mam dwuch uparciuchow z rozkami.
Wszyskie Wiktorie i Antoni diabelki.
Teraz musze poszukac spokojnego ;)
Pasujace do spokojnych osob ;)

Ja od zawsze wiedziałam, że jak kiedyś będę miała synka to będzie Piotruś, to nie podlega najmniejszej dyskusji :-) co do córeczki, to typy się zmieniały na tą chwilę stanęło na Blance.

u nas dla chłopca poki co imie jest zgodne i bedzie Oleg, a dla dziewczynki nie ma zgodnosci poki co ja chce Greta, a maz Victorie, ale pogielo go bo nie bedziemy mieli Victora i Victorii;p

goferek- jak byłam w ciąży 10 lat temu to chciałam dać córce Blanka, mąż się modlił żeby na usg wyszedł chłopak:-D:-D a teraz już mi przeszło to imię.

reklama
Do góry