reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Imiona dla maluszków

agulqa_b mi Sylwia tez kiepsko się kojarzy mimo że moja mama tak ma to mama to jednak mama bezimienna ale koleżanka Sylwia która jest tragiczna ;)

reklama
Sylwia mi się nie podoba. Alicję zaproponował też mój Mąż, ale ja i tak czuję, że będzie chłopak. :)
Pewne mamy jedynie drugie imiona - córa po mnie a syn po Mężu. :)

Ja tym razem chyba drugiego nie będę dawać sama też nie mam i w sumie się ciesze ze w papierach nie musze się z drugim bawić :p Nina na drugie ma Wiktoria pozwoliłam K wybrać :p

sylwia źle mi się kojarzy i jakoś bardzo nie podoba. ja czuję, że będzie chłopak więc chociaż problemu nie będzie ;) z resztą Ł też na chłopaka się nastawił, śmieje się nawet że na usg już siusiaczka widział ;) nie wiem tylko gdzie bo nie widać nic :D co do drugich imion, Ł ma, ja nie mam. nie chciałabym by dzieci miały. ja mam długie imię i długie nazwisko, jakbym miała jeszcze drugie imię to w niejednym formularzu miałabym problem z miejscem ;)

Mi co drugie imię się źle kojarzy...
Mój fanatyk historii od zawsze badał ze syn będzieBonawentuta bo yo takie dostojne imię. :D niech się w dupe cmoknie :)

Mój Mąż za to wymyślił sobie dziwne trzecie imię, dobrze, że tego się nigdzie nie używa. ;) Pier Giorgio po świętym Pier Giorgio Frassati - bo chodził po górach i palił papierochy. :D

Hehe widzę, że u Was co chwila się zmienia.
U nas nadal pozostaje bez zmian Marysia i Kamilek :)

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry