reklama
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Wiktor podoba mi się bardzo, takie mocne, poważne imię
O, i chyba już wiem, czego szukam w idealnym imieniu dla mojego dziecka - musi brzmieć mocno i "dostojnie"
O, i chyba już wiem, czego szukam w idealnym imieniu dla mojego dziecka - musi brzmieć mocno i "dostojnie"
femme fatal
Mama Ninki :)
Wiktor podoba mi się bardzo, takie mocne, poważne imię
Jakbym mojego słyszała ;-) mi też się podoba tyle ze jak zdrobnic? Wiki to jak do dziewczynki chociaż nie trzeba zarabiać... Dobrze ze jest tyle czasu na przemyślenie
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
femme fatal, laski z forum, które mają Wiktorów, piszą Witek, Wicio A tu masz cały wybór Wiktor imię imieniny zdrobnienia: Wikt, Wiktorek, Wikto, Wiktorcio, Wiktoreczek, Wiktoriusz, Wiktorunio, Wiktorus, Wiktoruś, Wiktoryna, Wiktoś, Wiktunio, Wiktuś, Wikula, Wikulin - Zdrobnienia.pl
nieobecna87
Fanka BB :)
Koleżanka ma syna Wiktora i mówi na niego Wini (czyt.: łini)
Mąż mi wczoraj przypomniał, że obiecałam mu, że drugiemu synowi damy na imię Leon (na cześć Leo Messiego). W sumie to prawda.. ale nie sądziłam, że będziemy mieć więcej dzieci więc powiedziałam tak na odczepnego.
Mąż mi wczoraj przypomniał, że obiecałam mu, że drugiemu synowi damy na imię Leon (na cześć Leo Messiego). W sumie to prawda.. ale nie sądziłam, że będziemy mieć więcej dzieci więc powiedziałam tak na odczepnego.
femme fatal
Mama Ninki :)
O nie te zdrobnienia tragiczne wini jedynie fajnie ;-)
o kurczeMąż mi wczoraj przypomniał, że obiecałam mu, że drugiemu synowi damy na imię Leon (na cześć Leo Messiego). W sumie to prawda.. ale nie sądziłam, że będziemy mieć więcej dzieci więc powiedziałam tak na odczepnego.
żeby mojemu nie przyszło nazwać małego Lebron od Lebrona James'a
nieobecna87
jusia - mój Mąż to niespełniony piłkarz Więc uparł się, że któryś syn będzie grał w FC Barcelona (potem nas zgarnie do siebie i będzie utrzymywał) A jeśli mu się nie uda, to będzie grał w jakimś innym klubie. Dlatego pierwszy syn ma na imię Antoni, żeby można było mówić w różnych językach a podobnie brzmiało: Antonio, Anthony, Anton.
LeBron na szczęście chyba w PL nie przejdzie
LeBron na szczęście chyba w PL nie przejdzie
reklama
agulqa_b
my dla chłopca mamy Robert, tym bardziej, że od samego początku rojber z niego dla dziewczynki ja chcę Alicja a Ł chcę Sylwia - jakoś to imię mi się źle kojarzy. może do stycznia nam się pozmienia