reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dla maluszków

Femme z tych wszystkich to Sonia najbardziej mi się podoba i tak pasuje do siostry Niny :)))

U nas chyba jednak Bartek będzie. Konradowi się podoba bo ma R w środku. Nauczył się wymawiać R i teraz baaaardzo je podkreśla :)

Ostatnia edycja:
reklama
No u nas chyba jednak na 100% Ignaś ;-)
Młoda się już oswoiła, rodzina męża zachwycona (chociaż zła jestem, bo miał nikt nie wiedzieć o zmianie, ale chamy wzięli Tosię pod ch.uja i się Młoda wygadała...), u mnie też aprobata no i ładnie mi brzmi - Antonina i Ignacy :tak:

Femme mój ulubiony tekst i jak prawdziwy ;)

Nulini to prawda razem brzmi pięknie!

Aleksandra i Stanisław hmmm tez spoko. Ivjak Stanisław najbardziej pasuje mi do naszego nazwiska, tak mi się podoba to połączenie ze hej ;)

Doggi, no Ty masz tak, jak ja chciałam - długie imiona, u nas niestety Ignacy krótkie, ale i Antonina i Ignacy ładnie pasują do nazwiska, więc już nie marudzę :-D

Femme- Z tych co podalas podoba mi się jeszcze Natasza (oprócz Sonii)

Doggi Nulini- super połączenia :)

Aza- Bartosz czy Bartłomiej?

Hahaha Dogi, mogę się z Tobą zrzucić na smsy bo podobne podejście mam do tych imion ;-)

Ja z moim żrę się o imię ale hmm.... jest nieugięty.... Ja bym właśnie jakiegoś Stasia chciała a on od zawsze mówił , że jak syn to ma być Dorian.... No to mówię na niego Tygrysiu.... :tak:

Mommy, Dorian, Dorian, z czymś mi się to kojarzy, z jakimś filmem? A Tobie się Dorian podoba czy nie? Bo u nas nie ma opcji, żeby imię się nie podobało jednemu z nas, ja chciałam Remigiusza, mąż absolutnie nie i musieliśmy szukać kompromisu...

reklama
Jeżyk Bartosz :))) Miał być cały czas Kamil ale coś się nie mogłam przemóc. Właściwie nie ma męskiego imienia, które by mi się bardzo podobało.

Do góry