reklama
...no ja juz na dzien dzisiejszy zdecydowałam
chłopiec - Julian
dziewczynka - Amelia
Oczywiście, żeby mój facet mógł miec "ostatnie słowo" w taki sposób przygotowałam listę imion, żeby nie było innej możliwości wyboru niz moje typy ))
chłopiec - Julian
dziewczynka - Amelia
Oczywiście, żeby mój facet mógł miec "ostatnie słowo" w taki sposób przygotowałam listę imion, żeby nie było innej możliwości wyboru niz moje typy ))
sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
U nas ciągle te same typy i nawet nie ma dyskusji o zmianie tzn ja coś tam proponowałam ale mąż od razu sprowadził mnie na ziemię i tym sposobem będzie Antoś lub Oliwia
U nas głównym argumenetem był odpowiednik imienia w języku angielskim, czyli Anthony i Olivia:-) ponieważ i tak planujemy tutaj zostac to trzeba dziecku ułatwic życie:-) wystarczy, że nazwisko będzie zawsze musiał literowac
U nas głównym argumenetem był odpowiednik imienia w języku angielskim, czyli Anthony i Olivia:-) ponieważ i tak planujemy tutaj zostac to trzeba dziecku ułatwic życie:-) wystarczy, że nazwisko będzie zawsze musiał literowac
kasiabzymek
Zaangażowana w BB
a my dla
Dziewczynki: Jaśmina - Jaśminka
Chłopiec: Mateusz
Dziewczynki: Jaśmina - Jaśminka
Chłopiec: Mateusz
dosia24
Lipcowe mamy'09
a ja wam powiem ze od kiedy znam mojego meza to bardzo chcial zeby jego syn nazywal sie Filip. teraz trwierdzi ze to zbyt poularne imie i nie mamy zadnych typow. dla dziewczynki moze Julia lub Natalia - to po babciach. ale Wasze typy sa super.
Impresja Wiosenna
Lipcowe mamy'09
My na razie mamy pomysł na imię dla dziewczynki-Marysia, nad imieniem dla chłopca nawet się nie zastanawiam, bo naprawdę czuję, że będzie dziewczynka. Poza tym imię dla chłopca jest dla nas ogromnym problemem. Zupełnie nie mamy pomysłu.
veritaserum71
Fanka BB :)
anita22 a jakie sa twoje typy na ten czas? Bo jestem ciekawa co znaczy imiona mniej spotykane?
Takie calkiem wymyslne jak Paryz czy Londym czy moze takie juz troche zapomniane jak Swietopelek?
Pytam bo sama szukam natchnienia a na imie typu Ania nie mam ochoty ;-) (przepraszam wszysstkie Anie, ale jak bylam dzieckiem co druga moja kolezanka miala na imie Ania )
Takie calkiem wymyslne jak Paryz czy Londym czy moze takie juz troche zapomniane jak Swietopelek?
Pytam bo sama szukam natchnienia a na imie typu Ania nie mam ochoty ;-) (przepraszam wszysstkie Anie, ale jak bylam dzieckiem co druga moja kolezanka miala na imie Ania )
reklama
matylda1405
Lipcowe mamy'09
U mnie w klasie byly chyba ze 3 Anie i tyle samo Agnieszek Teraz wrocila moda na stare imiona i co druga dziewczynka nazywa sie Julia, rownie duzo jest dziewczynek o imionach: Oliwia, Wiktoria, Zuzia