reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dla majówkowych dzieci :)

Wybraliśmy z Mężusiem po różnych za i przeciw :blink:
dziewczynka - Wiktoria
chłopczyk - Jakub
No to teraz pozostaje czekać na potwierdzenie płci :-)

reklama
Problem będzie z dziewczynką, ale rozmyślamy nad Stefanią- Stefania Elżbieta:-).
i mi ostatnio to imię przeleciało przez głowę ale jak zaproponowałam je mężowi to się tylko skrzywił więc chyba odpada hehe a szkoda bo moja prababcia się tak nazywała

mój M ostatnio stwierdził że skoro ja wybrałam dla dziewczynki to on wybierze dla chłopca. I zostało Sylwia i Dominik. Jak się zdrabnia Dominik oprócz Dominiczek i Dominiś? Ja bym chciała co krótszego na codzień...

mój M ostatnio stwierdził że skoro ja wybrałam dla dziewczynki to on wybierze dla chłopca. I zostało Sylwia i Dominik. Jak się zdrabnia Dominik oprócz Dominiczek i Dominiś? Ja bym chciała co krótszego na codzień...
MISIU :tak: mój bratanek to Daominik i wszyscy wołają w rodzinie misiu :-)

Czesc Dziewczyny!

A męzu wczoraj dla synka (tak czuje ze bedzie chłopak) wymyslil piekne imie:
Borubar :eek:

(Dla niezorientowanych tak nasz prezydent nazwał bramkarza reprezentacji Boruca :-D)

Tak zwracamy sie teraz do brzucha he, he - az wymyslimy cos normalnego :-D

Kurcze...coraz bardzije mi się podoba imię Liliana...ale mąż nawet słyszeć nie chce :confused: W ogóle "roślinne" imiona królują w moim rankingu Liliana, Róża,Malwina potem Karina, Lena,Julia
A dla chłopca...NIC!!! Ewentualnie Damian(mąz nie chce-bo to imię mojego byłego :-p) albo Adrian....i tylko to :eek::eek::eek:

Czytałam gdzies wyniki badań, ktore mówiły, ze dzieci o imionach:

Amanda, Andżelika, Samanta, Sara i tego typu... najczesciej są dziecmi "przemocy fizycznej" w rodzinach patologicznych....

czujecie...?? szok!
Nie wiadomo czy śmiać sie czy płakać

reklama
Czytałam gdzies wyniki badań, ktore mówiły, ze dzieci o imionach:

Amanda, Andżelika, Samanta, Sara i tego typu... najczesciej są dziecmi "przemocy fizycznej" w rodzinach patologicznych....

czujecie...?? szok!
Nie wiadomo czy śmiać sie czy płakać
mój typ:szok: chyba już go nie chcę :sorry2:

Do góry