reklama
Viltutti
Fanka BB :)
U nas sprawa imienia wygląda następująco: ( kartka przyklejona do szafy obok łóżka :-) ) czuję, że mały będzie miał numerek a nie imię
Zobacz załącznik 585368
Zobacz załącznik 585368
dagmar
Super Macie wenę, nie ma co Ja dalej nic nie wiem...U nas sprawa imienia wygląda następująco: ( kartka przyklejona do szafy obok łóżka :-) ) czuję, że mały będzie miał numerek a nie imię
Zobacz załącznik 585368
Napisz te imiona, bo nie wszystkie widzę...
Viltutti
Leon, Aleksander, Wiktor, Kajetan, Tomasz, Julian, Witold, Franciszek, Ksawery, Fryderyk, Bruno, Joachim, Adrian, Nikodem, Konstanty. I tyle póki co Staramy się sukcesywnie wykreślać, jak dotąd wypadły Mieszko, Beniamin i Roch. Aczkolwiek i dużo za dużo pozostało i dochodzą nowe.
Przynajmniej ustaliliśmy, że w razie psikusa, córkę nazwiemy Rozalia. Jak powiedziałam mężowi, że można zdrabniać Frózia, to stwierdził że jest tak bardzo śmieszne, że chętnie nazwie tak dziecko... nie trafisz za takim
Przynajmniej ustaliliśmy, że w razie psikusa, córkę nazwiemy Rozalia. Jak powiedziałam mężowi, że można zdrabniać Frózia, to stwierdził że jest tak bardzo śmieszne, że chętnie nazwie tak dziecko... nie trafisz za takim
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
My chyba wkoncu dogadalismy sie co do imienia dziewczynki tzn mamy dwa typy: Emma i Ann Mari. Dla chlopca tez mam imie ale D. jakos jeszcze nie przekonany Brayan bardzo mi sie podoba;-)
Ja mam Emma na trzecie - super! :-)
mojeboje
My już dawno dawno temu, chyba jeszcze przed ślubem, obgadaliśmy kwestię imienia, żeby chociaż tutaj uniknąć dyskusji Dla chłopca Patryk, dla dziewczynki Asia. Patrząc na ten wątek to widzę że takie mało popularne Ale kto wie, może w ostatniej chwili coś nam się odwidzi, nigdy nie wiadomo.
reklama
Papillon
Aktywna w BB
Ostatnio myślę też o imieniu Nina, Nela, Lidia już mam tyle pomysłów, że chyba zgłupieję, nie wiem jak zdecydujemy na jedno, tak sobie myślę, że najlepiej dla mnie było by dać imię dopiero po narodzinach, jak malucha zobaczymy. Tak w ogóle to jestem na prawie na 100% pewna, że będzie dziewczynka.... ciekawe czy to tylko moje fantazje czy coś w tym jest
Podziel się: