marcia331
Fanka BB :)
misiarska skoro są jednojajowe to będą na pewno tej samej płci, więc musicie przygotować podwójne zestawy.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie wiem czemu ale wydaje mi sie że mało jest ładnych imionek dla chłopców... z mężem to chyba do samego porodu pod tym wzgledem sie nie zgodzimy ale narazie wygrywa Szymek, Eryk lub Pawełek. A z kolei dla dziewczynek mamy tak dużo ze nie możemy sie zdecydować Zuzia, Julka, Marika, Majka??? Wcześniejszą dzidzie ktorą straciliśmy mieliśmy nazwać Julka i zastanawiamy sie czy teraz na jej cześć nie nazwać tak córeczki- o ile to bedzie córeczka hihi
Laura mi sie strasznie z bohaterka ksiazek Musierowicz kojarzy Piekne imie, tylko ciezkie do zdrabniania. A propos bohaterek Musierowicz, to zawsze podobalo mi sie tez imie Ida. Moze jeszcze bedzie okazja kiedys wykorzystac Zanim zwiazalam sie z obcokrajowcem bylam pewna ze jesli kiedys bede miala corke, to na imie dostanie Tosia. Niestety i po niemiecku i po angielsku brzmi to fatalnie, szczegolnie jak maz wymawia "Tuoszia"
Agunia, tesciowa taka straszna? Moja ma na imie Lieselotte, w zdrobnieniu Lilo i jesli bedziemy mieli dwie corki, rozwazylabym danie tak drugej na drugie imie, bo bardzo mi sie podoba. Niestety chlopu sie imie mamy nie podoba zupelnie, wiec raczej nie bedzie okazji