TruskawkowaMamba
Fanka BB :)
Misiarska jak u mnie bedzie córa to właśnie chyba Nadia Jeszcze Inga mi sie podoba ale mam w domu Igora i tak sama nie wiem....a może bedzie chłopak)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Truskawkowa - ja od razu w pierwszej ciąży chciałam Nadię. I ile zdrobnień można zrobić :-) Inga też ładniutkie imię, aczkolwiek moja córcia chciałaby Igę :-)
Truskawkowa - ja od razu w pierwszej ciąży chciałam Nadię. I ile zdrobnień można zrobić :-) Inga też ładniutkie imię, aczkolwiek moja córcia chciałaby Igę :-)
U mnie Iga odpada( ale też mi się podoba). Mam w domu Igora i często Iguś do niego mówimy, więc to byłoby zamieszanie hahahhaha
dagmar gratuluję cierpliwości i kreatywności, tyle tych nie usłyszałaś a ciągle pomysłów masa
ja ostatnio myślę intensywnie o Neli ale tym razem to ja usłyszałam "Nela-nie, zostaje Lilka"
NIna, oprócz Lilliany jest jeszcze Lilla zdrabnia się chyba podobnie.
U mnie to juz pewne.... Tylko męskie wchodzą w grę....