reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dla kwietniowych dzieciaczków

Misiarska jak u mnie bedzie córa to właśnie chyba Nadia:) Jeszcze Inga mi sie podoba ale mam w domu Igora i tak sama nie wiem....a może bedzie chłopak)

reklama
Truskawkowa - ja od razu w pierwszej ciąży chciałam Nadię. I ile zdrobnień można zrobić :-) Inga też ładniutkie imię, aczkolwiek moja córcia chciałaby Igę :-)

Mi się Nadja podobała jak chodziłam z Amelką w ciąży ale usłyszałam tradycyjne "nie"

U mnie Iga odpada( ale też mi się podoba). Mam w domu Igora i często Iguś do niego mówimy, więc to byłoby zamieszanie hahahhaha

To tak jak ja chciałam Melanię ale Amelia i Melania obydwa skraca się Melka i Melcia :D

dagmar gratuluję cierpliwości i kreatywności, tyle tych nie usłyszałaś a ciągle pomysłów masa :p

ja ostatnio myślę intensywnie o Neli ale tym razem to ja usłyszałam "Nela-nie, zostaje Lilka"

NIna, oprócz Lilliany jest jeszcze Lilla zdrabnia się chyba podobnie.
U mnie to juz pewne.... Tylko męskie wchodzą w grę....

dagmar gratuluję cierpliwości i kreatywności, tyle tych nie usłyszałaś a ciągle pomysłów masa :p

ja ostatnio myślę intensywnie o Neli ale tym razem to ja usłyszałam "Nela-nie, zostaje Lilka"

No to widzę, że nie tylko ja się wacham :)
Mi się bardzo podoba Nela :) ale też usłyszałam magiczne "nie"

NIna, oprócz Lilliany jest jeszcze Lilla zdrabnia się chyba podobnie.
U mnie to juz pewne.... Tylko męskie wchodzą w grę....

A imiona jak?

Jotemka no my właśnie chcemy Lila a nie Lilianna bo będziemy mówic Lilka albo właśnie Lila więc nie ma co kombinowac z Lilianną :) przyszli teściowie mówią o małej Lilianka ale to mi się akurat nie podoba ani trochę więc będzie Lila :p no chyba, że jednak tatuś rozważy Kornelię albo Nelcie ;)

dagmar hehehe no tak bo co innego .... :p wybredny ten Twój mąż jak nie wiem co ;)

reklama
Mi z kolei od wczoraj chodzi po głowie Lilianka. Ostatnio mąż coś wspominał coś o jakiejś Liliance i mi tak jakos ładnie zabrzmiało w jego ustach. Jemu też się podoba wiec połowa sukcesu. Jeszcze się wacham ale to imie jest takie milutkie takie wiosenne delikatne:-) Nigdy wcześniej nawet nie pomyślałam o tym imieniu i dziwi mnie że nagle poczułam do niego taki sentyment moze to właśnie tak ma być że jak się trafi to się czuje i tyle.

Do góry