reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dla bobasków grudniowych

reklama
ojezu Roni - to chociaż na drugie Małgosia.....:-D:-D:-D:-D:-D:-D

sugar - Nina super.
Blanka albo Bianka (jeszcze lepiej ) - tez super. ale wiem,ze znasz kogoś-tam o tym imieniu i ble - ja też jak kogoś ble znam to imię mi się automatycznie nie podoba:tak:

aenye - a jak u ciebie?

u mnie bedzie Sara Ines :-) o ile bedzie baby girl
a jak baby boy, to moze Olaf, moze Maksymilian, moze Jakub, moze Beniamin, moze, moze, moze.. ;-) dla chlopcow jakies oklepane te imiona :-) nie mam zadnego fajnego typu. jak bedzie trzeba, to sie pomysli :-)

sara ines
egzotyka mocium panie

ja stawiam na klasyke ;-)

wczoraj w knajpie byla dziewczynka pt nel
ale byla mega nieznosna cos na moje oko 3 latka, krzyczala na ignacego " nie dotykaj mnie" i palnela go jakas maskotka potem babcia(chyba) przylazla przepraszac, generalnie takie jakies dziewuszysko niemile

jesuuu....
miałam koleżankę...
Nazywała się Inez Ozon....
niby fajna i w ogóle...
Ale jakaś taka zbyt fajna a bez jakiegokolwiek wyrazu.....
nie lubiłam jej za tą mega fajność....
Inez i Ines to to samo?

kocham imię Sara - kiedyś moja ulubiona książka to była ,,Mała Księżniczka'' - jezu, płakałam czytając to... tam właśnie Sara była:tak:

aha - Ina - też super.
Olaf no może.. ale nie dla mnie...
Chociaż Olafkowi Kici to imię pasuje;)

Roni - no t teraz Marek Jan:tak::-D

O matko - a co ja się tak rozpisałam????
Toż ten wątek już nie dla mnie... :-D

a ja kocham swoja Inkę za to ze nie znam zadnej i z niczym mi sie nie kojarzy
ale procz Inki podoba mi sie tez Róza i Kora

hehehe - ja byłam kiedyś wielką fanką całej serii Ani z Zielonego Wzgórza
Ania miała najmłodszą córkę Marillę w skrócie Rillę. tak się zakochałam w tym imieniu, że postanowiłam tak nazwać córkę.
Jakoś zeszłam na ziemię :cool2:

reklama
Do góry