reklama
koriander
Fanka BB :)
ja corke urodzilam w swoje urodziny :-) Swietny prezent, skurcze sie zaczely jak dekorowalam tort, a na porodowke polozne przyniosly nam po lampce szampanaLEOŚ TO JEST CUDNE IMIĘ. NIE DAJ SOBIE WYBIĆ Z GŁOWY!
A ja mam termin w swoje urodziny
A my sie w koncu mozemy skupic na szukaniu imienia dla coreczki
Marianek wymiata!
Ja mam termin na 5.11, a mąż ma urodziny 8.11.
Dziewczyny, co do Tomasza, to ja też biorę pod uwagę to imię. Bardzo mi się podoba, ale nie mogę się zdecydować, bo równie mocno podoba mi się Sebastian:-) no i mam dylemat, choć w tej chwili raczej przewaga Sebastianka. Z tym, że nigdy, przenigdy nie powiem do niego Seba! Aż mnie otrząsa, kiedy słyszę to zdrobnienie;-)
Ja mam termin na 5.11, a mąż ma urodziny 8.11.
Dziewczyny, co do Tomasza, to ja też biorę pod uwagę to imię. Bardzo mi się podoba, ale nie mogę się zdecydować, bo równie mocno podoba mi się Sebastian:-) no i mam dylemat, choć w tej chwili raczej przewaga Sebastianka. Z tym, że nigdy, przenigdy nie powiem do niego Seba! Aż mnie otrząsa, kiedy słyszę to zdrobnienie;-)
laperedhil
ja wlasnie uswiadomilam meza ze syna juz ma imie i nie chce mi sie dluzej szukac i myslec
Maksymilian do mnie nie przemawial zbytnio ze wzgledu na Maksia, wiec wlasnie wybralam TYTUS. wole zeby mowili tyfus niz maksiu jak do psiaka
chyba ze mi odbije i sie zmieni jeszcze ale mam nadzieje ze to wersja ostateczna
Maksymilian do mnie nie przemawial zbytnio ze wzgledu na Maksia, wiec wlasnie wybralam TYTUS. wole zeby mowili tyfus niz maksiu jak do psiaka
chyba ze mi odbije i sie zmieni jeszcze ale mam nadzieje ze to wersja ostateczna
R
rojku
Gość
W rodzinie męża mają Tytusa i wołają na niego Titu
laperedhil
a ten Tytus to taki w porzadku gosc? powiedz ze tak
R
rojku
Gość
Słodziak kochany, grzeczniutki
laperedhil
:-d:-d:-d
marys25
u nas zawitało imię Kuba nabijaliśmy się z kabaretu no i stwierdziliśmy że może Jureczku ? albo Kuba a że mój teść był Jurek i tak ma na drugie mój M więc chyba Kuba ale nie wiem czy się nie zmieni
Kabaret Hrabi -Kobieta i Mężczyzna SOPOT 2010 - YouTube
Kabaret Hrabi -Kobieta i Mężczyzna SOPOT 2010 - YouTube
reklama
gia
Mąż wymyślił dla syna Aleksander (mi się podobało w poprzedniej ciąży, a on wtedy na nie). Teraz ja nie jestem przekonana, baardzo nie podoba mi sie skrót Aleks. Olek, Alek tak, ale nie Aleks. Jeszcze jest trochę czasu więc będziemy myśleć. Dla dziewczynki jak nie było tak nie ma. to co mi się podoba, to mojemu się nie podoba :/
Podziel się: