reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona - co by tu wybrać ;-) Propozycje, sugestie, wszystko co wpadnie nam do głowy

reklama
melonowa oj...Marian :/ hmm z jakimś grubszym wujkiem mi się kojarzy:tak: wiem że imion się nie powinno komentować, ale czasem mi też jest trudno :) Wszystko kwestia gustu ale mój kuzyn nazwał synów Konstanty i Makary...nie chcecie wiedzieć jak mają na drugie :-D

Needi ależ to imię mi się tylko z tym kojarzy :D może Tobie się uda Tomasza mieć :) Mi nie wyszło,

Ostatnia edycja:
no własnie o to mi chodzi jakos dla starszych facetów to moze ten Marian pasuje ale do dziecka jakos tak nie bardzo no ale to jej wybór ;p

ursula on jest taki pultasek ;p bo urodzil sie i ma 4560 g ;p to moze cos jest przypisane do tego imienia ;p powiedz jak maja na drugie bardzo mmnie to nurtuje ;D

melonowa widać, lepiej nie dawać na imię Marian bo dzieciak będzie puplecikiem :tak: a dzieciaki mają na drugie Bazyli i Bonifacy:eek:

reklama
Do góry