reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona - co by tu wybrać ;-) Propozycje, sugestie, wszystko co wpadnie nam do głowy

Poznać płeć przy porodzie i wybrać odpowiednie imię to już wyższa szkoła jazdy:-p :szok:
twój M to tak jak mój cokolwiek nie wymyśliłam to dla psa a to mu się kojarzy z chorym psychicznie itp. itd. :eek: hehe

reklama
no cóz sami chcieliśmy..ale przy następnym (o ile) już daruje sobie "niespodzianki" i jak tylko małe na usg cos pokarze to proszę bardzo - chcę wiedzieć!
Moj M to najchetniej nazwałby po sobie, drugie po dziadku swoim ojcu oo i byłoby cyt. "normalnie i bez udziwnień"...:cool2::cool2:

anoula mi się tam wszystkie twoje propozycje podobają..........

jak już wiemy że syn- tatuś myśli nad imieniem....... wstepnie miał być Jakub.........ale tatuś mysli i szuka czegos innego..........ale bidak znaleźc nie może;)

U nas od początku było ustalone, ze jak będzie chłopiec (a czułam,że tak będzie), to nazwiemy go Oliwier Kacper. Stanęło na samym Oliwierze, co absolutnie mi nie przeszkadza :)

A awaryjnie gdyby Młody okazał się Młodą miała być Jagoda :)

u nas od 5 miesiąca miałbyć chłopak imiona które rozważaliśmy to NIkodem, Alan , Natan ale wybraliśmy Nikodema
a tu bec w 35 tyg okazało się że bd córcia Moj upiera sie nad Anastazja a mi po glowie chodzi Blanka ;p
Ale imię dla chlopca ja wybieralam to on teraz ma prawo dla dziewczynki ;p

a my mieliśmy córe do 30 tygodia, Julcie.. a będzie chłopak... i pomysłu brak a imię... mąż chce Juliana... a mi się nie podoba!!!1 narazie obstaje za Adrianem lub Miłoszem...

reklama
Do góry