reklama
no cóz sami chcieliśmy..ale przy następnym (o ile) już daruje sobie "niespodzianki" i jak tylko małe na usg cos pokarze to proszę bardzo - chcę wiedzieć!
Moj M to najchetniej nazwałby po sobie, drugie po dziadku swoim ojcu oo i byłoby cyt. "normalnie i bez udziwnień"...
Moj M to najchetniej nazwałby po sobie, drugie po dziadku swoim ojcu oo i byłoby cyt. "normalnie i bez udziwnień"...
kaskaleczna
Fanka BB :)
anoula mi się tam wszystkie twoje propozycje podobają..........
jak już wiemy że syn- tatuś myśli nad imieniem....... wstepnie miał być Jakub.........ale tatuś mysli i szuka czegos innego..........ale bidak znaleźc nie może
jak już wiemy że syn- tatuś myśli nad imieniem....... wstepnie miał być Jakub.........ale tatuś mysli i szuka czegos innego..........ale bidak znaleźc nie może
andzioszka
Zaangażowana w BB
U nas od początku było ustalone, ze jak będzie chłopiec (a czułam,że tak będzie), to nazwiemy go Oliwier Kacper. Stanęło na samym Oliwierze, co absolutnie mi nie przeszkadza
A awaryjnie gdyby Młody okazał się Młodą miała być Jagoda
A awaryjnie gdyby Młody okazał się Młodą miała być Jagoda
u nas od 5 miesiąca miałbyć chłopak imiona które rozważaliśmy to NIkodem, Alan , Natan ale wybraliśmy Nikodema
a tu bec w 35 tyg okazało się że bd córcia Moj upiera sie nad Anastazja a mi po glowie chodzi Blanka ;p
Ale imię dla chlopca ja wybieralam to on teraz ma prawo dla dziewczynki ;p
a tu bec w 35 tyg okazało się że bd córcia Moj upiera sie nad Anastazja a mi po glowie chodzi Blanka ;p
Ale imię dla chlopca ja wybieralam to on teraz ma prawo dla dziewczynki ;p
natalunia1987
Aktywna w BB
a my mieliśmy córe do 30 tygodia, Julcie.. a będzie chłopak... i pomysłu brak a imię... mąż chce Juliana... a mi się nie podoba!!!1 narazie obstaje za Adrianem lub Miłoszem...
reklama
ewelina0307
Fanka BB :)
U nas też Jula a gdyby był psikus to Marcel
Podziel się: