reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imię?

reklama
U nas juz została Jowita na dobre.. myslę że juz się nie zmieni.. bo wszyscy mówią juz o niej Jowita .. mama moja mówi w skrócie Jo..  hihi choc pewnie może sie jeszcze zmeinic bo jeszcze sporo czasu nie.. a zwłaszcza jak bedę to jedną z 3 szczęściar na 100 którym widać było dziewczynkę a rodzi się chłopak... hihi

Ładnie -- Jowita :)
A my dalej w impasie imionowym, ostatnio PanMąż Olgą zaczął rzucać, ja nie wiem co go tak napadło z tymi Olkami rozmaitymi ::)

Mnie też sie Olga podobała na poczatku nawet chyba tak napisała wczesniej bardzo ładnie OLGA.. czyli liczysz na dziewczynke co?

Wiecie co tak przegladam posty i wiem jedno ze kobietka w ciazy to sie podobaja wszystkie propozycje imion i ja tez do was dolaczam.Nie wiem jeszcze kto tam w moim brzuszku daje niesmiale znaki ale tez juz myslimy o imionach.Dla malej PANI toAgatka Justynka Patrycja a dla malego PANA Lukasz Stas Mateusz a co wy myslicie o tych imionach?

No i tu objawaia się mój psychiczny problem, bo i Łukasz i Agatka to śliczne imiona, ale u mnie odpadają ponieważ znam osoby o tych imionach i nie do końca je lubię ;D delikatnie mówiąc ;D. Strasznie mi się imiona z osobami kojarzą, chciałabym nazwać córeczkę Niezapominajka albo Frezja, to by mi sięnie kojarzyło. Ewwntualnie Konwalia ::)

cammi TAK TAK TAK liczę na dziewczynkę (sama nie wiem czemu, chyba przez sukieneczki?)

U nas na razie wychodzi Natalia Maria dla Malenkiej po mojej babuni ktora jest mi bardzo bliska a i meza jak swego traktuje, a dla Malego Michal Jerzy na czesc Malego Rycerza czyli pana OWlodyjowskiego

reklama
Do góry