reklama
R
rouż
Gość
Ja chcialam synka Eryka ale mezowi pasowal tylko Pawelek lub Macius. Poniewaz Pawlow w rodzinie mamy juz 2ch wiec nasz synus do Maciejek . Dla dziewczynki podobalo mi sie imie Amelka-teraz troszke mi przeszlo, ale tez jest brane pod uwage, a oprocz niego Maja i Zuzanka. Dla drugiego synka moj maz mowi: Pawelek. Ja nie, mysle ze bedzie to Michas. Dlaczego? Bo jak urodzilam Maciejka to w szpitalu na pytanie jak ma na imie odp Michas, wiec chyba musi taki u nas byc
Imiona Anna i Tomasz bardzo mi sie podobaja, ale ja mam tak na imie a moj brat to wlasnie Tomasz i mamy Piotra do kompletu
Imiona Anna i Tomasz bardzo mi sie podobaja, ale ja mam tak na imie a moj brat to wlasnie Tomasz i mamy Piotra do kompletu
poziomeczka
Fanka BB :)
hej hej!
ja bym chciala miec coreczke!
i wtedy bylaby to: Anita, Maya lub Roya
a o imieniu dla synka to w ogole nie myslalam jeszcze.... okropna jestem, co?
jeszcze nie jestem w ciazy, dopiero planuje, wiec jeszcze mam duuuzo czasu, hihi
pozdrowka z Wiednia
ja bym chciala miec coreczke!
i wtedy bylaby to: Anita, Maya lub Roya
a o imieniu dla synka to w ogole nie myslalam jeszcze.... okropna jestem, co?
jeszcze nie jestem w ciazy, dopiero planuje, wiec jeszcze mam duuuzo czasu, hihi
pozdrowka z Wiednia
wiktoria12
Mama i żona :)
Martynka,Natalka
Kamilek,Oskarek:-)
Kamilek,Oskarek:-)
oluniaa
Mama Juleczki 20.05.2010
moja córunia będzie miała na imię Marianna po prababciach z mojej i męża strony albo Oskar jeśli to będzie chłopiec ;-)
J takze sie staram i mamy nadzieje ze szybko zajde w ciaze. Chciałabym dziewczynke i nadałabym jej imię: Liwia zaś dla chłopca Marcel. Ale jak np dla dziewczynki imię pasuje do nazwiska: Liwia Gielniak tak dla chłopca odpada Marcel Gielniak,czy myślicie ze jednak pasuje?pozdrawiam.
poziomeczka
mi sie zdaje, ze Marcel tez pasuje. Aczkolwiek osobiscie nie podoba mi sie imie Marcel. Ale Liwia bardzo ladne, to imie tez stoi na mojej liscie imiennej :-)
reklama
Anecia1111
Dla dziewczynki Julka (mój wybór), a dla chłopca Adaś (wybór męża). Chociaż ja osobiście chłopcu dałabym na imię Adrian albo Dawid, ale już zgodziłam sie w razie czego na Adasia