reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imię dla dziecka

moja coreczka bedzie miala na imie martynka
A na wypadek jak by mialo dosc do czegos ze sie urodzi chlopaczyk to takie awaryjne Chlopczyk Karol :)

reklama
Ja od dawna marze o SANDRUNI chociaz mój kochany cały czas sie ze mną kłóci ze ma byc SAMANTA ,zobaczymy kto wygra,hihi.. a chłopczyk PAWEŁEK po ojcu albo DAWID

WIAJCIE DROGIE PANIE ;)

Na pewno temat sie powtarza,ale jest duzo nowych osob na forum i ciezko byc na topie wszystkich tematow z ostatnich miesciecy.Wiec prosze przyszle mamy aby umiescily ulubione imniona dla naszych kochanych pociech:dziewczynek i chlopcow,co bedzie dominowac w roku 2006?Czekam na wszystkie zainteresowane................ ;) ;) ;)
Rozmopczne wiec jako pierwsza.Moje ulubione imiona choc nie powiem, moga sie zmianic,ale na dzien dzisiejszy to:

Dziewczynka: Claudia,Emilka :angel:
Chopczyk: Kubus,Kacper :angel:

Pozdrawim wszystki kobiety oczekujace na ZAFASOLKOWANIE ;D ;D ;D :angel:

teraz jak będzie dziewczynka to będize Agatka, a chłopiec - Jaś albo Franek.. no ale zobaczymy co wyjdzie ;D

a witam witam :D szykujemy sie juz od roku i 2 miesiecy i jakos nie idzie :( pan gin. stwierdzil ze do 2 lat nie ma co sie martwic i zalecil kwas foliowy (jakis glupi chyba) czas zmienic pana g :D

reklama
zawsze druga opinia jest wskazana,lepiej sie dowiedziec wiecej i potem dzialc,zycze jak najlepiej,cierpliwosci,a na pweno sie doczekasz,ja sie starm od 5 miesiecy i tez nic,ale moze........mam nadziej,przytulaj sie z partnerm czesto i bedzie ok ;D

Do góry