reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imię dla dziecka

reklama
Moim zdaniem wcale nie jest głupio dawac imie po rodzicu sama z mężem zastanawiałam się ,że gdyby teraz trafił nam się synuś to czy nie dać imienia po moim ślubnym ,ale troche może być pużniej problemów,mianowicie gdy dziecko będzie starsze i np.dostanie korespondencje to nazwisko i imię to samo i niewiadomo do kogo to przyszło, to tylko jeden z wielu problemów ,może banalny ale jednak jest.Mimo wszystko wcale nie jestem pewna czy nie dam synkowi imienia po tatusiu-oczywiście jeżeli będzie to synek. ;D-no i jeżeli wkońcu zajde w ciąże ::)

A ja jak jeszcze nie byłam w ciąży to miałam full pomysłow na imię a teraz jak już jestem to mi się wszystko poodmieniało i jestem niestety nie zdecydowana - hm... muszę z mężusiem omówić sprawę imion i to całkiem na poważnie, bo jak zaczynamy to zregóły schodzimy na te śmieszne imonka:D :D

N Agga o imie Krzysztof chodzilo o drugie imie , bo jesli chodzi o pierwsze to na 100% bedzie Dawid ;)... bedzie mial podwojne imie Dawid Krzysztof :)

M(I sie zmiena wszystko;)..a nawet w ciazy nie jestem..:)..ale poki co(nie wiem, czy pisałam juz:)- chłopiec-Konrad Paweł..a dziewczynka Wiktoria hmm..Felicja????..(teraz to drugie mi sie zrodziło)..mąż nic nie wie:)..ale to by bykly imiona po dwoch prababciach..które zdążyłam poznac..a jedna-Wiktoria-jeszcze żyje..no Marie też poznałam..ale nie bardzo pamietam..a Felicję tak..sama nie wiem..:)

Milutki temacik - wart odświeżenia :)
Do niedawna (hihi - do przed chwilą) miało byc Julka i/lub Kubuś. A teraz podba mi się też Piotruś, Magda... Oj, zmienia się - będziemy mieli burzliwe dyskusje jak przyjdzie co do czego :)
P.S. Co najciekawsze, mój teśc już nam wszystko zaplanował: ma byc Wiktor lub Wiktoria i on będzie chodził z nimi na ryby. Hi hi. Niestety, nie dla mnie te imiona - a i ryby owszem tak - ale tylko w akwarium ;)

reklama
pchelko Oliwia - sliczne imie :) , a ja nadal zastanawiam sie z mezem nad imieniem dla dziewczynki  ::) bedziemy ciagli karteczki z imionami  ;D

Do góry