reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imię dla dziecka

Ja chce miec dziewczynkę, a mąż chłopca....ale czasem zdarza sie odwrotnie....
a cos we mnie mówi mi, ze będe miała dwóch chłopaków..nie wiem dlaczgo-intuicja?:) ;D

reklama
Mi kiedyś wywróżono "z obrączki" że będę mieć jedną dzidzię - synka  ;)

A ja bym chciała dwie dzidzie  :p Mąż też  :laugh: Oczywiście najlepiej synka i córeczkę :laugh:

Ale nie jestem wybredna, niech tylko będzie zdrowe...

Izabelka - imię Ida podoba mi się odkąd przeczytałam książki Małgorzaty Musierowicz :laugh: Też jest jedną z opcji dla dziewczynki. No i Gabrysia :laugh:

Ja bardzo chciałabym mieć synka Mateuszka, jeśli miałabym dziewczynkę to miałabym problem z imieniem, chociaż może Iga albo Ada? Ja też chciałabym mieć parkę dziewczynkę i chłopca. Mojej siostrze tak się uało ma Adasia i Natalkę - Natalka ma dopiero 7 tygodni i bardzo staramy sie z mężem w Nią " zapatrzyć" bo to ponoć pomaga w zafasolkowaniu :) ;)

Mi cyganka wywróżyła ;D że najpierw będzie dziewczyna a potem chłopiec. Powiedziała, że w ciągu 12 miesięcy się urodzi :D a mówiła mi to w marcu - także muszę się wziąść ostro do roboty to coraz mniej czasu zostaje ;)

a ja mam takie wewnetrzne przeczucie, że bede miała chłopca, ale skad to przeczucie nie mam zielopnego pojecia hihihi ;D

A ja mam już Wiktorie i chciałabym teraz chłopczyka,któremu dalibyśmy na imię Krystian lub Wiktor ;D

ano właśnie..będziecie dawać jedno czy dwa imiona...bo ja na razie nie zastanwiałam się w ogóle nad drugim...

reklama
Ja mam prababcię ..jedna nam została..Wiktoria..to po niej..dałabym na pierwsze..ale w rodzinie są już Wiktorie...u meża..wiec nasza bedzie miała na drugie..: :D

Do góry