reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imię dla dziecka

Dziękuje :-) Alessandro jest śliczniutkie .... ponieważ pleć poznam za miesiąc to będę miała czas na wybór czegoś oryginalnego ...

reklama
Dziękuje :-) Alessandro jest śliczniutkie .... ponieważ pleć poznam za miesiąc to będę miała czas na wybór czegoś oryginalnego ...
To masz jeszcze liste imion dla dziewczynki, moje typy juz od lat to Chiara i Aurora (takie swietlste imiona)
E quella femminile:
1 Giulia
2 Sara
3 Sofia
4 Martina
5 Chiara
6 Alessia
7 Giorgia
8 Aurora
9 Francesca
10 Giada
11 Alice
12 Elisa
13 Anna
14 Gaia
15 Elena
16 Emma
17 Beatrice
18 Asia
19 Federica
20 Arianna
21 Eleonora
22 Alessandra
23 Valentina
24 Rebecca
25 Ilaria
26 Noemi
27 Matilde
28 Angelica
29 Maria
30 Marta

i pewnie zostaniemy przy antosiu ;) bo krótkie imię a mały i tak ma dwa nazwiska :)
po prostu tak mi się jakośz osiołkiem kojarzy...bo tata czasami do mnie mówił ośliczka tosia i on też tak wygląda jak taki osiołek tosiek :)
zwłaszcza że uparty jest taki że szok...całą noc nie mogłam spać bo chyba biegał tam i z powrotem....już go postraszyłam że mu łożeczko pod prad podepne jak bedzie taki niedobry :)

bo to straszne dziecko będzie po tatusiu :))) jak ja chciałam spać to on szalał teraz on śpi...ale nie jestem taka wredna żeby go budzić :)

do kolekcji jeszcze Jagoda pasuje ;) tez się nad Jagódką zastanawiałam, ale w końcu jeśli będzie dziewczynka to Hania :)

do kolekcji jeszcze Jagoda pasuje ;) tez się nad Jagódką zastanawiałam, ale w końcu jeśli będzie dziewczynka to Hania :)

Hania piękne imię. Bardzo chciałam tak córkę nazwać tylko że moja mama jest Hania i strasznie nie lubi tego imienia i poprosiła żebym dała inne imię.Wybrałam Ania bo podobnie, chociaż nie wiem czy nie zrobię numeru i nie zrobie mamie niespodzianki bo Hania szalenie mi się podoba.:-)

reklama
Piękne imię i takie proste i duuużo zdrobnień :) Haniutek, Hanulka, Haneczka, a w przedszkolu miałam kiedyś dziewczynkę Hanię i wołaliśmy na nią wszyscy Skakanka, bo bardzo lubiła skakać :D

Do góry