reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Imię dla dziecka

Lavrunia My też nie mamy jeszcze imienia dla dziewczynki, mamy może z 3 typy ale jeszcze nie zdecydowaliśmy jakie będzie, chyba też na porodówce dopiero się zdecydujemy, M się coś innego podoba, mi coś innego i nie możemy się dogadać :-). Na chłopca mieliśmy od razu Piotruś.

reklama
zawsze ma sie to imię wybrane dla dziecka którego sie nie spodziewany...na to wygląda..

a u nas mąż ciągle na Magdalenę naciska, ale mi jakoś nie leży teraz..lubię to imię, ale chyba dziecku nie chce nadać...Mnie się coraz bardziej podoba Alinka i Izabela...sama już nie wiem...

samo Alicja to piekne imie... ale juz w skrocie Ala mi nie pasuje kurde...
Znowu wiecej jest przeciwnikow Michasi niz Alicji :sorry:
Ale Michasia jest taaaaakie slodkie ;-)

Larvunia mam kuzynkę Michasie - lubię ją najbardziej z moich kuzynek i mnie to imię sie bardzo podoba :biggrin2: często mówimy do niej Misia albo Miśka :biggrin2:

hehehehe.. no no przekrecacie mnie coraz bardziej w przekonaniu zeby byla Michasia :-D;-)
pewnie jeszcze mi sie zmieni... kurde ciezko jakos z tym wyborem :sorry:

edit:
napisalam do mojej znajomej wrozki ;-) o pomoc z wyborem... i co ona widzi...
moze sposoby smieszne dla niektrych z Was pewnie, ale moze ona mi cos podsunie fajnego , albo utwierdzi w jakims imieniu :sorry: Bo ja juz NIE WIEM :sorry:

Ja chciałam Michalinkę, ale Darkowi nie pasuje:wściekła/y: Padło na Joannę i też zaczął kręcić nosem. Sam zaproponował Zosię, mi osobiście podoba się ale Zofia już nie bardzo i też jesteśmy w kropce. Decyzja padnie pewnie po narodzinach.

reklama
Do góry