reklama
puki co Alicja przystalo, ale pewnie sie to zmieni jak zawsze...
jakie sa zdrobnienia do Alicji??
Gdybym miała córeczkę, to byłaby to Gaja Alicja :-) Moja mam ma na imię Alicja i mnie się to imię bardzo podoba! :-)
A zdrobnienia?
Ala, Alunia, Alusia, Alutka, Aluś, Alcia... :-)
katamisz
Fanka BB :)
A mój Igor jak jest zapytany przez kogokolwiek o imię siostrzyczki to jest...''eeeee Honorata??"a pózniej "nie pamiętam"
Nie potrafi zapamiętać i tyle.Podoba mu się imię ale mówi ,że trudne do zapamiętania
A Honorata też jest jego zdaniem takie inne i trudne ale mam koleżankę o tym imieniu i zapamiętał sobie.
Nie potrafi zapamiętać i tyle.Podoba mu się imię ale mówi ,że trudne do zapamiętania
A Honorata też jest jego zdaniem takie inne i trudne ale mam koleżankę o tym imieniu i zapamiętał sobie.
forever_young
Niemłoda mama Młodej
A propos Alicji, wczoraj się widziałam z koleżanką, która ma córeczkę o tym imieniu - obecnie 5 latkę - mówi, że to bystra i inteligentna dziewczynka np. pisze dyktanda robione przez starszą siostrę.
jeszcze raz dzieki dzieki dzieki ;-)
katamisz bo to trudne imie ;-) ale ladne
mi sie coraz bardziej dla chlopaka podoba Benjamin ;-):-) hehhehe, moj synek mowil ze jak bedzie brat to ma miec na imie "BEN10" blahahaha to jego teraz bajka na topie jakos tak zanim dowiedzialam sie ze bedzie dziewczynka to myslalam ze jak nie Leoś to Benjamin damy ;-) Z reszta z chlopcem nie byloby problemu ;-)
No ale u nas Alicja na bank :-) ale to juz wiecie...
katamisz bo to trudne imie ;-) ale ladne
mi sie coraz bardziej dla chlopaka podoba Benjamin ;-):-) hehhehe, moj synek mowil ze jak bedzie brat to ma miec na imie "BEN10" blahahaha to jego teraz bajka na topie jakos tak zanim dowiedzialam sie ze bedzie dziewczynka to myslalam ze jak nie Leoś to Benjamin damy ;-) Z reszta z chlopcem nie byloby problemu ;-)
No ale u nas Alicja na bank :-) ale to juz wiecie...
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Nie wiem czy dla niemowlaków są takie rzeczy ale dla większych dziewczynek widziałam bodajże w Zarze koszulki z Alicją w Krainie Czarów. :-) A jak na drugie ?
u moich dzieciaczkow nie bedzie drugiego imienia ;-) MArcelek tez ma jedno imie ;-) Nie rozumiem po co nadawane sa dwa... Dla mnie to nie potrzebne ;-) Choc ja i mezus mamy po trzy juz bo od bierzmowania tez... i na co to komu ;-) I tak synek i corcia beda i sa niepowtarzalni ;-):-)
reklama
forever_young
Niemłoda mama Młodej
No, ale przy drugim można zaszaleć jeśli się nie ma odwagi przy pierwszym być aż tak rewolucyjnym :-)
Podziel się: