reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imię dla dziecka

reklama
Alicja ładnie, ale u nas już tak duzo ich...no larvunia dobrze, ze synek zaakceptował, u nas tez angażujemy Filipka w wybór imienia...

A mój Igor jak jest zapytany przez kogokolwiek o imię siostrzyczki to jest...''eeeee Honorata??"a pózniej "nie pamiętam" :-D
Nie potrafi zapamiętać i tyle.Podoba mu się imię ale mówi ,że trudne do zapamiętania :tak:
A Honorata też jest jego zdaniem takie inne i trudne ale mam koleżankę o tym imieniu i zapamiętał sobie.

A propos Alicji, wczoraj się widziałam z koleżanką, która ma córeczkę o tym imieniu - obecnie 5 latkę - mówi, że to bystra i inteligentna dziewczynka np. pisze dyktanda robione przez starszą siostrę.

jeszcze raz dzieki dzieki dzieki ;-)
katamisz bo to trudne imie ;-) ale ladne :tak:

mi sie coraz bardziej dla chlopaka podoba Benjamin ;-):-) hehhehe, moj synek mowil ze jak bedzie brat to ma miec na imie "BEN10" blahahaha to jego teraz bajka na topie :-D jakos tak zanim dowiedzialam sie ze bedzie dziewczynka to myslalam ze jak nie Leoś to Benjamin damy ;-) Z reszta z chlopcem nie byloby problemu ;-)
No ale u nas Alicja na bank :tak::-) ale to juz wiecie...

Nie wiem czy dla niemowlaków są takie rzeczy ale dla większych dziewczynek widziałam bodajże w Zarze koszulki z Alicją w Krainie Czarów. :-) A jak na drugie ?

u moich dzieciaczkow nie bedzie drugiego imienia ;-) MArcelek tez ma jedno imie ;-) Nie rozumiem po co nadawane sa dwa... Dla mnie to nie potrzebne ;-) Choc ja i mezus mamy po trzy juz bo od bierzmowania tez... i na co to komu ;-) I tak synek i corcia beda i sa niepowtarzalni ;-):-)

reklama
Do góry