reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imię dla dziecka

hahah, jak to pisałam, zapomniałam, że przeceiz ja już mam synową!:) A Traschka tak ją wychowa, że mogę być spokojna:)))

reklama
Chciałabym ogłosić, że zdecydowałam się ostatecznie na imię Szymon:) Dziadkom też się podoba! Fajnie.

Mój Szymon, Szymek, Szymuś, Szymonek, Simon;))))

No powiem Wam, że ciężko było mi się odblokować, bo cały czas miałam w głowie koleżankę, która kiedyś chce mieć Szymka... I nadal może mieć:) A imiona się powtarzają, taki już ich urok;) Już się tym nie przejmuję!

reklama
Ładne :tak: Gdybym ja miała robić quiz wśród najbliższej rodziny to nie dość, że miałabym milion wątpliwości to każdy miałby inny pomysł.
Tata Młodej uważa, że Krysia będzie miała problemy ze swoim imieniem, że Ją nim unieszczęśliwie... Co Wy o tym myślicie ?

Do góry