reklama
Jak tylko zobaczyłam dwie kreski na teście wiedziałam, że będzie Jagoda
Dzisiaj rozpoczynam 24 tydzień i do tej pory już trzy razy lekarz potwierdził, że będzie dziewczynka. Wiem, że czasem diagnozy lekarzy się nie sprawdzają... mam jednak nadzieję, że w naszym przypadku córka zostanie córką do samego rozwiązania, bo o imieniu dla chłopczyka nawet z mężem nie myśleliśmy
Dzisiaj rozpoczynam 24 tydzień i do tej pory już trzy razy lekarz potwierdził, że będzie dziewczynka. Wiem, że czasem diagnozy lekarzy się nie sprawdzają... mam jednak nadzieję, że w naszym przypadku córka zostanie córką do samego rozwiązania, bo o imieniu dla chłopczyka nawet z mężem nie myśleliśmy
traschka
Mama Marysi
mb imię Jagoda to jedna z moich faworytek! Niestety mój M. kompletnie się na nie nie zgadza...
Aestima
Fanka BB :)
forever- ja się nie zgadzam Jednak jest różnica jeżeli chodzi o płeć. Po moich wnikliwych obserwacjach wnioskuję, że dziewczynki zawsze są bliżej rodziców- przychodzą z problemami, rozmawiają, zwierzają się, urządzają pogaduchy, częściej odwiedzają, chętnie wybiorą się na wspólne zakupy itd. a z syna wszystkie inf. trzeba "wyciskac", a potem facet wsiąka w rodzinę żony ... Patrzę na moich rodziców, znajomych, męża i jego braci, siebie i swojego brata i kurcze to się zawsze sprawdza- faceci bardziej chodzą swoimi drogami. No i robiono badania z których wynika, ze rodzice dziewczynek rzadziej są samotni na starość i zdani sami za siebie. Poza tym kto mi np pomoże urządzić wigilię? synowa? Dlatego jednak będziemy się starać o córkę i jakby co zaadoptujemy
traschka
Mama Marysi
ja mam na drugie imię Jagoda
reklama
traschka
Mama Marysi
justynka ja ogólnie nie lubię się chwalić
Podziel się: