reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imię dla dziecka

reklama
mi sie MAlinka podoba, Malwinka i wogole takie slodkie imionka, ale z racji nzawiska ktore tez jest "slodkie" to takie imie odpada... bo nie bedzie wiadomo co imie a co nazwisko ;-)
na dzien dzisiejszy wygrywa imie Michasia ;-) (co by Justynke1 nie stresowac hehehe )

jestes jedyna Michasia jaka znam ;-) Wydajesz sie baaardzo sympatyczna, wiec nie boje sie dac takie imie ;-):laugh2: Sliczne prawda :tak::tak::tak:
Mam problem z damskim imieniem, ale puki co Michasia na 99% na dzien dzisiejszy ;-)

spoko spoko larvunia ja nie mam ciśnienia na takie sprawy;-)
zaciekawiło mnie to Twoje słodkie nazwisko.napisz mi na ....no wiesz,

reklama
Jak najbardziej komplement :-D Ja mam lepsze relacje z Mamą Taty Młodej - i miałam z większością Mam moich eks - niż z własną :-( Zdecydowanie trzyma moją stronę, no i naprawdę mogę na Nią i Jej Męża liczyć tak na codzień bez proszenia. Natomiast sam Tatuś .... no cóż.... to oddzielna, dość specyficzna bajka, jak na razie bez happy endu niestety :sad:

Do góry