reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Imię dla dziecka

to Chinole co do tego gotowania to samo,u nas w sklepie jest grzyb na ścianach od gotowania i mój D.będzie musiał teraz ściany specyfikiem pryskać.w domu tez w kuchni nie ma firanek,bo dużo olej jak to ona mówi i nie można

reklama
hehehe pracowałam u nich,stąd znam zwyczaje,a oni wynajmuja lokal na sklep u mojego D. i dlatego to on musi spryskac

Ja poznam płeć dopiero za tydzień... póki co mam tylko imię dla dziewczynki - Liliana, dla chłopca nadal szukam. Jak się okaże, że to chłopak to zmobilizuję się do przeczytania całego tego wątku - może zapożyczę sobie którąś z Waszych propozycji;)))

Ja poznam płeć dopiero za tydzień... póki co mam tylko imię dla dziewczynki - Liliana, dla chłopca nadal szukam. Jak się okaże, że to chłopak to zmobilizuję się do przeczytania całego tego wątku - może zapożyczę sobie którąś z Waszych propozycji;)))

Mi się całe życie to imię podobało, ale niemyśląca jeszcze o przyszłości byłam parę lat temu i nazwaliśmy tak naszą sunię, w zasadzie to Lila, no ale dziecka już tak nie nazwę :no:
Tak samo było z imieniem Zuzia, i też imię to przyjęła suczka teściów...

I potem bądź tu człowieku mądry i wykombinuj jakieś następne ładne imię... :baffled:
No ale udało się i dziewczynka będzie Mają :-)

Hehe Madzioolka, to teraz będę myśleć o Twojej suczce Lilce i zacznę się zastanawiać czy to dobre imię dla mojego dziecka;) Zawsze tak jest, że ktoś ma jakieś lepsze czy gorsze skojarzenie. Jak tylko myślę o jakimś fajnym imieniu to zaraz ktoś rzuci tekst typu: "o nieee, moja głupia ciotka ma tak na imię" i cały misterny plan idzie w cholerę;))) Oczywiście fakt, że czyjaś sunia tak się wabi mnie nie zrazi, tym bardziej, że na pewno jest grzeczna i kochana, prawda?

reklama
Hehe Madzioolka, to teraz będę myśleć o Twojej suczce Lilce i zacznę się zastanawiać czy to dobre imię dla mojego dziecka;) Zawsze tak jest, że ktoś ma jakieś lepsze czy gorsze skojarzenie. Jak tylko myślę o jakimś fajnym imieniu to zaraz ktoś rzuci tekst typu: "o nieee, moja głupia ciotka ma tak na imię" i cały misterny plan idzie w cholerę;))) Oczywiście fakt, że czyjaś sunia tak się wabi mnie nie zrazi, tym bardziej, że na pewno jest grzeczna i kochana, prawda?
No niestety też to znam... Dobre rady typu "to imię jest złe bo tak się nazywał wnuczek sąsiadki babci siostry i on jest łobuzem to twoje dziecko też będzie łobuzem..." Szkoda gadać:no:

A jeśli chodzi o moją sunię to powiem tak - kochana jest niesamowicie ale z grzecznością to różnie bywa, no ale to tylko pies w końcu :-)

Do góry