reklama
forever_young
Niemłoda mama Młodej
To Ty z Chinolami mieszkasz ???
Ramona - ładnie :-), gdzieś na forum widziałam wątek o oryginalnych i rzadkich imionach.
Ramona - ładnie :-), gdzieś na forum widziałam wątek o oryginalnych i rzadkich imionach.
wracając do imienia to jeszcze Ramona mi się podoba
U nas miała być Ramona, ale przegrała z Gają :-)
Ja poznam płeć dopiero za tydzień... póki co mam tylko imię dla dziewczynki - Liliana, dla chłopca nadal szukam. Jak się okaże, że to chłopak to zmobilizuję się do przeczytania całego tego wątku - może zapożyczę sobie którąś z Waszych propozycji))
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
Ja poznam płeć dopiero za tydzień... póki co mam tylko imię dla dziewczynki - Liliana, dla chłopca nadal szukam. Jak się okaże, że to chłopak to zmobilizuję się do przeczytania całego tego wątku - może zapożyczę sobie którąś z Waszych propozycji))
Mi się całe życie to imię podobało, ale niemyśląca jeszcze o przyszłości byłam parę lat temu i nazwaliśmy tak naszą sunię, w zasadzie to Lila, no ale dziecka już tak nie nazwę
Tak samo było z imieniem Zuzia, i też imię to przyjęła suczka teściów...
I potem bądź tu człowieku mądry i wykombinuj jakieś następne ładne imię...
No ale udało się i dziewczynka będzie Mają :-)
Hehe Madzioolka, to teraz będę myśleć o Twojej suczce Lilce i zacznę się zastanawiać czy to dobre imię dla mojego dziecka Zawsze tak jest, że ktoś ma jakieś lepsze czy gorsze skojarzenie. Jak tylko myślę o jakimś fajnym imieniu to zaraz ktoś rzuci tekst typu: "o nieee, moja głupia ciotka ma tak na imię" i cały misterny plan idzie w cholerę)) Oczywiście fakt, że czyjaś sunia tak się wabi mnie nie zrazi, tym bardziej, że na pewno jest grzeczna i kochana, prawda?
reklama
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
No niestety też to znam... Dobre rady typu "to imię jest złe bo tak się nazywał wnuczek sąsiadki babci siostry i on jest łobuzem to twoje dziecko też będzie łobuzem..." Szkoda gadaćHehe Madzioolka, to teraz będę myśleć o Twojej suczce Lilce i zacznę się zastanawiać czy to dobre imię dla mojego dziecka Zawsze tak jest, że ktoś ma jakieś lepsze czy gorsze skojarzenie. Jak tylko myślę o jakimś fajnym imieniu to zaraz ktoś rzuci tekst typu: "o nieee, moja głupia ciotka ma tak na imię" i cały misterny plan idzie w cholerę)) Oczywiście fakt, że czyjaś sunia tak się wabi mnie nie zrazi, tym bardziej, że na pewno jest grzeczna i kochana, prawda?
A jeśli chodzi o moją sunię to powiem tak - kochana jest niesamowicie ale z grzecznością to różnie bywa, no ale to tylko pies w końcu :-)
Podziel się: