reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Imię dla dziecka

mój D.się złościł,że ja znowu wybieram imię jak przy I-szym dziecku,ale juz chyba przywykł do tej Kaliny:tak:
a co masz na myśli pisząc, że tak samo jak przy 1-szym dziecku? ;-) (to że sama wybrałaś to imię?)

Anapi, ja nie wybieram drugiego imienia :no: Pierwszy synek nie posiada, uważam że jest zbędne ;-) do niczego nie potrzebne, tyle tylko że trzeba o nim zawsze pamiętać jak wypełnia się jakieś urzędowe papiery :sorry2:
Alessandro, fajnie brzmi :tak: A w jakim państwie teraz mieszkasz?

reklama
a co masz na myśli pisząc, że tak samo jak przy 1-szym dziecku? ;-) (to że sama wybrałaś to imię?)
ta,ja wybrałam,jak byłam w piaskownicy z siostrzeńcem,to jakaś babcia wołała Antoś Antoś i tak mi się spodobało,że nie wyobrażałam sobie innego imienia i tak jest teraz z tą Kaliną

barmanka popieram, tez uwazam ze jedno imie w zupelnosci wystarczy :tak: Synek ma jedno imie... druga dzidzia tez bedzie miala jedno :tak:

justynka chyba bedziemy dwie mialy Kalinki ;p

u nas też drugiego imienia nie bedzie, synek też nie ma...i ja nie mam, ani nikt z mojego rodzeństwa...i w niczym to nie przeszkadzało..

aaaaaa nio ok
ja juz sie doczekac nie moge polowkowego usg mam 27 stycznia :sorry2: okaze sie u mnie co mam pod serduchem :tak: chyba pokaze ;-)

reklama
Anapi, ja nie wybieram drugiego imienia :no: Pierwszy synek nie posiada, uważam że jest zbędne ;-) do niczego nie potrzebne, tyle tylko że trzeba o nim zawsze pamiętać jak wypełnia się jakieś urzędowe papiery :sorry2:
Alessandro, fajnie brzmi :tak: A w jakim państwie teraz mieszkasz?

Mieszkamy w Niemczech, slubny jest Wlochem. Pierwsze imie chcialam wloskie, a drugie polskie (najlepiej jakiego swietego coby babcie ucieszyc). Tutaj nie ma problemu, wystarczy podawac pierwsze imie chociaz drugie tez jest zameldowane. U nas w rodzinie wszyscy mamy dwa imiona (poza mna, bo mam pierwsze podwojne), taka tradycja.

Do góry