reklama
traschka
Mama Marysi
Aestima u mnie są wskazania na dziewczynkę ale jeszcze nie mam pewności, a jakos od początku bardziej czuję chłopaka. Więc nie nastawiam sie jeszcze na konkretną płeć
Nadzieja:)
Fanka BB :)
Ja już nie wiem dziewczyny. Wczoraj pochwalilismy się imieniem
całej rodzinie i nikomu się nie podoba Benjamim, a teściowa to nawet zadzwoniła dziś na skype i powiedziała w swoim jezykuzebym zmieniła to imię, bo nikomu się ono nie podoba. Nie wiem co mam robić. Wiem, ze powinnam
kierować się moim gustem, ale nie chce dziecku zrobić krzywdy. Jeżeli już teraz wszyscy na nie kreca głowa to co będzie pózniej??
całej rodzinie i nikomu się nie podoba Benjamim, a teściowa to nawet zadzwoniła dziś na skype i powiedziała w swoim jezykuzebym zmieniła to imię, bo nikomu się ono nie podoba. Nie wiem co mam robić. Wiem, ze powinnam
kierować się moim gustem, ale nie chce dziecku zrobić krzywdy. Jeżeli już teraz wszyscy na nie kreca głowa to co będzie pózniej??
justynka1
Mamusia Antoniusia
ja myślę,że masz jeszcze troszkę czasu,może jeszcze usłyszysz jakieś imię,które wam sie spodoba,a jak nie to głęboko się sami zastanówcie nad Benjaminem,ja wiem,że to jest tak,że jak się już wymyśli imię to nie wyobrażasz sobie dziecka z innym,ja mam tak z Kaliną.to jest wasze dziecko i wasza decyzja,a Benjamin to wcale nie jest jakieś zmyślne i upokarzające imię
traschka
Mama Marysi
Nadzieja ja za bardzo nie rozumiem jak można się tak wtrącać i dzwonić do kogoś w takiej sprawie... to jest bezczelność! Mi się Benjamin podoba, nie wiem jak w kraju w którym mieszkasz... wiadomo, że wtedy trzeba wybrać imię wielonarodowe ale Benjamin mi się zawsze takim wydawało. Zaczynam coraz bardziej doceniać moją bezkonfliktową i tolerancyjną rodzinę...
agatkaT
Fanka BB :)
mi osobiście imię Benjamin się nie podoba...
Ale to Wasza sprawa.
Jeżeli Wam odpowiada, pasuje do nazwiska, które Mały będzie nosił, to jaki problem?!
Uważam, że nikomu nie musi się podobać...
Pozdrawiam Mamusie Bena
Ale to Wasza sprawa.
Jeżeli Wam odpowiada, pasuje do nazwiska, które Mały będzie nosił, to jaki problem?!
Uważam, że nikomu nie musi się podobać...
Pozdrawiam Mamusie Bena
reklama
Podziel się: