reklama
traschka
Mama Marysi
Blusia chyba faktycznie jesteś jedyna Ja już na drugi dzień po pierwszym teście ciążowym wymyslałam imina
andariel
mama super dwójki :]
a ja się wyleczyłam z kolejnego imienia dla chłopca - z Kuby... nie wiedziałam, że jest tak bardzo popularne a nie chcę, by potem na słowo "Kubuś" przybiegało pół podwórka i w ogóle jakiś misz-masz z tymi imionami mam, to jakieś proste chcę, to znów oryginalne, ale jeszcze nie trafiłam na takie, co by mi w głowie zostało na dłużej obecnie Adaś mi kołacze po łepetynie...
dla dziewczynki to samo - najchętniej nazwałabym ją "Nina druga", hehehe pomysłów w sumie brak...
dla dziewczynki to samo - najchętniej nazwałabym ją "Nina druga", hehehe pomysłów w sumie brak...
Aestima
Fanka BB :)
Andariel, masz rację małych Kubusiów cała masa. Nie zliczę chyba ilu ich znam.... To tak jak z imieniem "Julka". Z tymi męskimi imionami to jest problem- mało które mi się podoba.
A my chyba podjęliśmy już decyzję- mówimy do brzuszka Mieszko Antosiów jednak za dużo a będzie ich coraz więcej. Przynajmniej jak zawołam na placu zabaw- przybiegnie tylko jeden
A my chyba podjęliśmy już decyzję- mówimy do brzuszka Mieszko Antosiów jednak za dużo a będzie ich coraz więcej. Przynajmniej jak zawołam na placu zabaw- przybiegnie tylko jeden
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Tata Młodej mówi do brzuszka Kryśka - choć uważa,że jest to imię w wersji demo ale ja twardo obstaję przy swoim
andariel
mama super dwójki :]
Aestima z tego samego powodu zrezygnowałam z Antosia właśnie, choć bardzo, bardzo mi się imię podoba jeszcze Miłosz pasuje nam obojgu (bo same wiecie jak to jest - musi być jakieś porozumienie z małżem w tej kwestii); Mieszko bardzo oryginalne, a jednocześnie takie "pierwotne" - w sensie, że nie wymysł współczesny
reklama
mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
Andariel, masz rację małych Kubusiów cała masa. Nie zliczę chyba ilu ich znam.... To tak jak z imieniem "Julka". Z tymi męskimi imionami to jest problem- mało które mi się podoba.
Mieszko - bardzo oryginalnie i fajne imię.
Podziel się: