reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imię dla dziecka

Jej, Zojka- super! Nie wydaje mi się żeby były problemy z rejestracją Zoji . Lenka jeszcze bardziej mi się podoba, ale Larvunia- tyle Lenek, to byłaby już czwarta na naszym forum i powiem Wam, że zaglądałam do sierpnióweczek bodajże- tam też imię Lenka na topie i na wielu , wielu innych forach. A moja mama pracuje w ośrodku adopcyjnym i ma kontakt z noworodkami- mówi, że od kilu miesięcy to same Lenki się rodzą (albo też rodzice adopcyjni takie imię dają)! Szkoda, ze to przepiękne imię stało się takie popularne- też chciałam Lenkę:(
A Leoś super i z Marcelkiem ładnie się komponuje.

reklama
Larvunia w kościele katolickim występują dwie święte o imieniu Zoja, mi się wydaje że nie powinno być problemu. Zoja z greckiego oznacza "życie". Ładnie:)

no wlasnie mi tez sie Lenka podoba Lila tez ale sa strasznie popularne wiem... wiec odpada ;-)

Mowicie z Zojeczka nie bedzie problemu z rejestracja wiec chyba bedzie Zoja bo nigdy nigdzie nie slyszalam by ktos tak dziecko wolal i nie mialam zadnej kolezanki o takim imieniu... :-D
hehehe zeby mi sie juz nic nie zmienialo bo oszaleje :-D

a Leonek od niedawna wlasnie mi w oko wpadl...
no ciekawe czy wg przeczucia bedzie dziewczynka czy bedzie niespodziewany Leonek :-D

U mnie będzie Lenka i nie ma od tego odwrotu.
Początkowo, dawno temu, miała być Maja, potem Zosia, Amelka, ale tych imion to naprawdę jest już zatrzęsienie. Więc bedzie Lenka. I już :-)

hehe...Michasia powiadasz...mój mąż mówi że Michaliny to takie silne osobowości że trzeba mieć twardą skórę aby jakoś z nimi przetrwać :)

e tam nie boje sie ;-)
moj synek z pod skorpiona tez mowia ze ciezki w zyciu a jednak jest kochany i nie nazekam na niego ;-)

reklama
Mnie się podobają NICOLA oraz LAURA - ale mężowi nie koniecznie, sam jednak nic nie wymyśli ech...

NICOLA Pochodzi od greckiego słowa nikolaos – zwycięzca. Jest obdarzona przez naturę dużą inteligencją i mądrością życiową. Posiada dar obserwacji tego, co się wokół niej dzieje i wyciągania właściwych wniosków oraz doskonale rozwiniętą intuicję. Cieszy się dużym powodzeniem u płci przeciwnej.Predyspozycje zawodowe: bizneswoman, psychologia oraz wszelkie prace, w których jest szeroki kontakt z ludźm.

LAURA to osoba pełna optymizmu, wiary w siebie i szczęście. Jest bardzo zmysłowa, otwarta i silnie angażująca się uczuciowo. Posiada łatwość wysławiania się, nawiązywania kontaktów z otoczeniem, lubi dobrą kuchnię, przez co miewa problemy z nadwagą, zwłaszcza w wieku dojrzałym, o ile nie przestrzegała diety w młodości (o kurde heheheheh) Predyspozycje zawodowe: potrafi być znakomita w zawodach wymagających częstego przemieszczania się, zmiany otoczenia i warunków pracy

źródło:ebobas.pl

Ostatnia edycja:
Do góry