reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imię dla dziecka

reklama
Helenkę ma moja koleżanka, też mi się podoba. Ale jak dla mnie to takie bardzo delikatne imię, a jak by się Młoda wdała we mnie to zdecydowanie by taka nie była ;-)

Witam Dziewczyny:)
Długo się nie odzywałam, ale w tej chwili jestem na zwolnieniu lekarskim i mam duużo wolnego czasu więc intensywnie mam zamiar się z Wami integrować;)
My z mężem dla dziewczynki wybraliśmy imię Emilia( myślałam, że mało popularne,ale się pomyliłam), mieliśmy jeszcze typ Edytka i Judytka:)
Dla chłopca, nie mamy jeszcze, mąż chce Patryk, ale syn koleżanki ma tak na imię i się waham... Podoba mi się Nikodem bądź Błażej, jednak kiepsko ze zdrobnieniami. Ładne jest też Marcin, ale mamy dużo znajomych o tym imieniu i różne skojarzenia. Mam nadzięję, że maskymalnie 5 stycznia poznamy płeć naszego Maluszka i będzie wszystko jasne. Niestety na prenatalnych lekarz nie mógł jeszcze stwierdzić:)
Jeżeli któraś z Was jest z okolic Bytomia, proszę o kontakt na privie, chciałabym podyskutować o szpitalu, bo nie wybrałam jeszcze żadnego:)
Pozdrawiam i czekam na kolejne super pomysły na męskie imiona:)

reklama
dzis w wannie stwierdzilam ze jednak Zojeczke chce :-D a jesli sie okaze siusiak to Leonka :-D
myslicie ze bedzie problem z zarejestrowaniem w PL Zoji?

...a moze ta Lenka...

Do góry