reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imię dla dziecka

reklama
A mnie podoba się i jedno i drugie. Chociaż bardziej Bianka bo miałam znajomą Blankę i jej nie lubiłam :)
Ostatnio podoba mi się imię Iga ale zmieniać już nie mogę

Mnie się bardziej Bianka podoba - brzi tak czysto i niewinnie, nawet rozważałam to imię gdyby córeczka była, a Blanka mi się z kojarzy z "blantem":/ i z taką bed girl;))

Tak naprawdę oba imiona są fajne:) Ale jak widzisz Angel - zdania podzielone więc chyba nie ułatwiłyśmy Ci wyboru?

Właśnie jestem niezdecydowana,termin za 3 tygodnie a my nie mamy wybranego imienia.M podrzucił wczoraj pomysł z Bianką bądź Blanką i tak się od wczoraj z tym gryzę.

Właśnie jestem niezdecydowana,termin za 3 tygodnie a my nie mamy wybranego imienia.M podrzucił wczoraj pomysł z Bianką bądź Blanką i tak się od wczoraj z tym gryzę.

jeśli to będzie dla Ciebie małym pocieszeniem to ja po urodzeniu 2 tygodnie byłam bezimienna:-)bo sie rodzice nie mogli zdecydować.Wkońcu przyszedł dziadek i zapytał "jak długo Kaśka bez imienia będzie chodziła???" i zostało Kasia.
Czasami jest tak że po urodzeniu jak patrzymy na dzieciaczki to przychodzi nam pomysł.Więc sie nie stresuj.

reklama
Do góry