forever dobre z tym rozdwojeniem ale jest tak, że jak na ulicy ktoś woła Gosia czy Asia to reaguję na jedno i drugie, a wśród moich znajomych i w rodzinie nie ma innej Asi czy Gosi i w pracy jest tak samo więc zawsze wiem, że mówi się do mnie. ;-) W przedszkolu czy w szkole było tak, że wołali Gosia i w domu już Asia i nigdy nie było kłopotu, to było tak naturalne. Ale to może być temat do głębszych przemyśleń, mój tata to czasem nawet do mnie mówi Wojtuś bo miałam byc chłopcem )
reklama
aneczka1526 mój jak się dowiedział, że będzie dziewczynka zamilkł, na co się wkurzyłam na niego i darłam papę, że jest wrednym okropnym dziadem i nienawidzę go Na co on powiedział,że zamilkł nie dlatego, że jest zły i niezadowolony, że dziewczynka tylko jest PRZERAŻONY !! Bo jak to mówi "chłopca łątwiej wychowac !! Jak coś przeskrobie, klapsa dostanie na tyłek, albo kara jakaś coś, a dziewczynka?! Przyjdzie spojrzy na mnie tym swoim wzrokiem - a będzie umiała na tatusia spojrzec TAK- i co ja zrobię? Przecież to dziewczynka, onieeee, ja zwariuję jak mój tata jak moja siostra się urodziła" na co powiedziałam "spoko ja mogę byc ta wredna matka jak trzeba "
dubeltówka86
Mama Emilki i Joasi
Doggi jak to się mówi "jak masz syna to pilnujesz jednego siusiaka, a jak córkę to wszystkich siusiaków w mieście"
blahahahahaahha pierwsze slyszeDoggi jak to się mówi "jak masz syna to pilnujesz jednego siusiaka, a jak córkę to wszystkich siusiaków w mieście"
Doggi jak to się mówi "jak masz syna to pilnujesz jednego siusiaka, a jak córkę to wszystkich siusiaków w mieście"
hahahahahahaha przebeka !! hahahahahahaha
dubeltówka86
Mama Emilki i Joasi
Ja będę miała dwie córki więc muszę jeszcze siusiaków z sąsiedniego miasta pilnować
aneczka1526
Fanka BB :)
zaj....ty tekst, muszę go sobie zapisać ,
a za jakieś pół roku wyprowadzamy się do mniejszego miasta to może trochę mniej tych siusiaków będę miała do upilnowania :-)
reklama
kasiawilde
Fanka BB :)
hahaha, dubeltówka tekst nieziemski...
Podziel się: