reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imie dla dziecka

reklama
Macie jakies pomysły na bliźniakowe dziewczynki? Mają być chłopcy podobno - wówczas będzie Kacper i Filip, ale dla dziewuszek albo opcji "parka" - zero pomysłów.
Zuzia Zosia i Marysia są już bardzo popularne wiec odpadają..................Hmmmmmmmmmmmm

Cześć, my mamy Olafa. Byliśmy zdecydowani na to imię od samego początku trwania ciąży, a ponieważ nie znaliśmy płci dziecka mieliśmy zaplanowane dla córeczki imię Maja :-*
Pozdrowionka

hmm... u mnie w rodzinie sa dosc popularne blizniaki hehe ja sama tez jestem z takiej parki tyle ze mieszanej ;)
i tak wiec sa: Dominika i Wreonika, Kasia i Basia no i my Bartek i Bogusia ;) jest jeszcze Piotr i Pawel i Kaja i Maja ;)

witam serdecznie :)

wedlug usg za pare tygodni na swiat przyjdzie moj synek Kacper a jesli jednak matka natura nas zaskoczy :p to dziewczynke nazwiemy Iga :)

A ja mam córeczkę Martę i było to wiadome zaraz po zrobieniu testu ciążowego, dla chłopca była opcja Mikołaj bo miał się urodzić na początku grudnia :).

Teraz jestem za połową drugiej ciąży i nadal nie wiem jak nazwać tego człowieczka żyjącego we mnie. Były opcje: Monika, Ada lub Małgosia ale USG popkrzyżowało nam plany i nie mamy opcji dla chłopca.

Macie jakies pomysły na bliźniakowe dziewczynki? Mają być chłopcy podobno - wówczas będzie Kacper i Filip, ale dla dziewuszek albo opcji "parka" - zero pomysłów.
Zuzia Zosia i Marysia są już bardzo popularne wiec odpadają..................Hmmmmmmmmmmmm

Kacper i Filip sa jeszcze bardziej popularni

reklama
Olaf,Marcel,Dorian,Kacper,
Natalia,Nadia,Lena,

to moje typy-ostatnio mam bzika na punkcie Olafa ale tatuskowi sie nie widzi woli Marcela i tez mamy problem........ ::)

Do góry