reklama
A
Anik
Gość
Tatiana jest super!
wydaje mi sie że nareszcie wybraliśmy,choć imiona mogą sie jeszcze zmienić 10razy tak jak do tej pory sie działo.Dziewczynke nazwiemy więc Kinga a chłopca Szymon.Nieźle co?!niedługo urodze a jeszcze niemamy wybranego na 100% imienia,a może mąż zrobi mi niespodzianke i coś pokręci w urzedzie :lol: żłuje że jak niektóre z was niemam ukochanego imienia,takiego które mogłabym dac Dzidzi bez zastanawiania,ale napewno poradzimy sobie
B
brunetka
Gość
Bardzo podobają się mi imoina: Magda, Oliwia i Marcelina, a dla chłopca Robert, Rafał i Mateusz. Ale oc tu wybrać? Myślę że będzie to decyzja na ostatnią chwilę. Pozdrawiam.
B
Barbara
Gość
Witajcie w galerii imion! Mój synek ma na imię Błażej . A jeśli dane mi jeszcze będzie urodzić dzieci, to imiona już czekają : Łucja i Mateusz . Pozdrawiam z radością, Barbara.
Ż
żużaczek
Gość
Oj, dziewuszki, to ze mnie straszna baba jest... gropa jakas. Wyszlam z załozenia że to JA jestem w ciąży, JA źle się czuję, JA urodzę więc niech by tylko mój maz powiedział, ze nie zgadaz się na imiona które wybrałam..... chyba by w toalecie spał. Krzys albo Zosia i bez dyskusji
reklama
Podziel się: