reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

imie dla dzidzia

moj Mezyk tez tomek ;) ,chcial dac synkowi sylwester na imie ale powiedzilam absolutnie nie!mama sylwia a synek sylwek ::)
ostatnio podoba mu sie wiktor ale moja przyjaciolka ma aniolka wiktora wiec nie wiem czy by nie bylo jej smutno.........i jakos nie wiem czy wypada.........

reklama
mam 2 sąsiadów którzy dali co prawda już dawno temu swoim dzieciom na imie tak jak mają tatusiowie. I uwierzcie są czasami śmieszne sytuacje ale dużo częściej z tego powodu kłopoty. Mój żon ma też Tomek na imię a dzidziolowi nigdy bym nie dała tak chyba że aTomek ;) albo Tytus albo Romek :):) ;D ;D ;D ;D ;D ;D

to jeascze pól biedy mój sąsiad ma na imię Karol i facet który mieszka w bloku obok ma setera-psa o imieniu Karol-bez przesady no ale dobra

szedł facet z psem i pies poleciał gdzieś do przodu przed facetem od psa szedł mój sąsiad a ten drze się ile sił w papie Karol Karol gdzie lecisz sąsiad zdziwiony sie odwraca i pyta o co chodzi a ten zrobił się lekko purpurowy i powiedział ze przyjaciela woła !!!!!!

he he dobre!
Moja chrzestna nazwala swoja suczke Agata ( moje imie) i tez czasami wynikaly z tego przerozne nie zawsze mile dla mnie sytuacje!

:):):) Dobre moja siostra ma psa Karola też. Kiedyś na jakiejś imprezie u brata był gościu I cały czas mowa była o karolu więc po jakimś czasie moja siora zaczęła do gościa panie Karolu. A gość miał na imie Kuba. :) Też jej wstyd było. Potem swojego psa tak nazwała. A ja mam psa o imieniu Kuba i to imie dla chłopca mi sie podoba ale nie dam tak. znajoma ma psa Filipa i Królika Filipa i swojemu synowi Filip na imie dała :)

dla mnie to troszkę dziwne nazywać zwierzątka imionami ludzi ale różnie bywa

moja kumpela miąła sukę agę nie podobało mi się bardzo

agao to jeszcze nic ja kiedys na spacerku z mezem a tu jakas kobita wola "sylwia" maz do mnie ktos cie wola ja mowie nie znam a tu wybiega pies ::) mezyk i ja :o

reklama
wiecie dziewczyny! niektórzy tak rekompensują sobie brak dzieci...

ja też nie nazwałabym psa imieniem człowieczym, O NIE!!!

Do góry