reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

imie dla dzidzia

u nas bedzie Patryk. Maz sie uparl tak bardzo ze w koncu i mi sie spodobalo. Tyle ze pisownie damy angielska co by maly mial latwiej w amerykanskiej szkole. Ja mam na imie Katarzyna i imie to nie miesci sie w zadnych rubrykach w dokumentach. Skracaja przedziwnie. Bylam juz Katarzyn, Katar a ostatnio u lekarza zpisali mnie Kat (jeszcze tylko czerwonej czapki dziurami na oczy brak).

reklama
WYMYŚLILIŚMY..imię dla syna :D może malutkiej da się jeszcze coś dorobić,bo w kwesti imienia dla dziewczynki to chyba nigdy nie dojdziemy do porozumienia...a chłopczyk w razie czego Alex

U mnie nadal dwie opcje
MARTYNA I EMILA
chociarz szczerze mówiąc zauważam e grzesiu coraz bardziej przychyla sie do mojego pomysłu wiec chyba będzie Emilka ;D

Ja mialam tylko jedno USG i wiecej mi nie zrobia podobno:(
Jak widzialam nasza Kruszynke powiedzieli ze prawdopodobnie CHLOPOCZYK i byl to 19 tydzien,wiec jesli okazalaby sie DZIEWCZYNKA no to niezle bym sie zdziwila hehe:)(bylaby wtedy Carmen).Jednak czuje ze pod serduszkiem nosze BRAIANA!

Widzę, że nie jestem osamotniona w boju z mężem. Mój się zaparł, że synek będzie Tomasz ( czyli junior, bo tata też Tomek) a ja nie chcę juniora !! Dodatkowo do nazwiska zawierającego cz, ż, sz Tomasz pasuje jak pięść do nosa.
Na szczęście według USG ma to być dziewczynka - chwilowo nazywana Mają z opcją zamiany na Maria. I tylko mam nadzieję, że mała niespodzianki nie zrobi i na kolejnym USG nie okaże się chłopcem.

aga! to w ramach odwetu zrób mu na obiad coś, co zje, ale niespecjalnie lubi

ja tak kiedyś zrobiłam. Mój Rafał nie lubi zup, a ja kiedyś jak sie pożarliśnmy zrobiłam rosół, bo miałam straszną ochotę. Jak zobaczył ten rosół, nie był szczęśliwy, ale zjadł..... i ku mojemu zdziweniu uznał, że lepszego nie jadł :D :D

ucieszyłam sie jak wariatka ;)

zrobiłam klops gotowany
zrobiłam porcję dla siebie bo miał być za 2 godziny a przyjechał po 3 więc się nie załapał jak chce niech sobie sam zrobi

reklama
Kinga mam nadzieję, że będzie dziewczynka. Mi ogólnie Tomek się podoba, ale nie do mojego nazwiska ... I jakoś 2 Tomków w domu to o jednego zbyt dużo.

Do góry