reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

imie dla dzidzia

już mogę zapomnieć o Tymku. bo panowie po wczorajszej rozmowie przezbrzusznej uznali, że Tymek-Dymek im nie pasuje. czyżby zaczynała wychodzić przewaga dwa do jednego??? ::)

reklama
kaska u mnie tymoteusz nie przeszed,w ogole nic nie przechodzi :mad:aleksander nie,jonatan nie,milosz nie,to jak w koncu?moj maz mni na tym tle potwornie drazni

ja i mój najdroższy z braku consensusu (moje dziecko NIE BĘDZIE SIĘ NAZYWAĆ PATRYCJA) stwierdziliśmy,że jak tak dalej pójdzie to malutka sama sobie wybierze imię....jak dorośnie :laugh:

Matko! co z tymi facetami!!! - mój też mi z jakąś Patrycją wyjeżdża! - dobrze ze ma być chłopak i oby tak było!

U mnie facet miał być Michał a dziewczynka z woli męża PARTYCJA. ja nie chce Już MIchała a Patrycji tym bardziej. Dziewczynka mogłaby być Alicja a facet chyba będzie Szrek bo nic innego mi do głowy nie przychodzi :)

Szrek- dobre!
a ja jakoś nie umiem mówić do dzidzi po imieniu- cały czas zwracam się do dziecka- Maluszek!

reklama
My mówimy Smykuś i tez nie możemy się ciągle zdecydować na żadne imię. Ostatnia "oferta" to Mateusz Jan.

Do góry