reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imię dla dzidzi

reklama
ładnie dla chłopca jest Dorian:-) to tak dla mnie na dzień dzisiejszy:-D ale wiem jaki to dylemat. Pamiętam z Wiktorem też do końca ciaży oscylowalismy pomiędzy Dominikiem jeszcze bo mi się podobało i nawet urodził się w Dominika ale został jednak Wiktorem:-Da jeszcze jak przyjechaliśmy ze szpitala to ja tak do męża czy może Oskar go nazwiemy...nie wiem skad mi sie to wzieło:-D

Wiolcia przecież jeszcze 4 miesiące zanim mały na świecie się pojawi. Teraz jeszcze nie musisz wymyślać. A jak znam życie to połowa dzieciaczków i tak będzie inaczej się nazywała, niż obecnie wybrane przez rodziców imiona. (chyba nie do końca po polsku wyszło mi ostatnie zdanie, ale mam nadzieję, że wiecie o co chodzi:zawstydzona/y:)

Jasne przez ostatnie miesiące zdąży mi się jeszcze znudzić. przeraża mnie tylko fakt, że żadne męskie imię już mi się nie podoba :-(

MAM!! Jaś:-) teraz tylko czekam na akceptację męża :dry:

własnie sie dowedziałam, że moi znajomi dalej bliźniaczką na imie Fauna i Flora - chyba padnę :-D

Ostatnia edycja:
heheheh Fauna i Flora:D padłam ze śmiechu :D biedne dzieci:D

Jaś to super imię!

ale mnie nie kojarzy się najlepiej:D znam jednego Jasia,którego bardzo nie lubię, bo jest dziwny... więc mimo że mnie też to imię się bardzo podoba to niestety, za bardzo by mi się z kolegą kojarzyło, tak to już jest:)

To były by już dwa grudniowe Jasie w takim układzie:) Fajnie:D

reklama
Do góry