reklama
Anna25
wrzesień2006/lipiec2012
mój synek w 16 tygodniu ważył 260 g i był aż o miesiąc do przodu (wagowo i rozwojowo) w porównaniu do "rówieśników". Za tydzień mam wizytę to dowiem się ile mojemu małemu Grubaskowi przybyło
A ja mam zmartwienie, bo moja Anielcia teraz (38tc) waży 2700g. Wszystko jest w porządku, jest zdrowa, tylko czemu tak mało?! Podejrzewam, że lekarz mógł jej źle zmierzyć kość udową, bo jak porównywałam z usg z 32tc to jest KROTSZA (sic!) o 1mm. Nie wiem co mam o tym myśleć.
Anna25
wrzesień2006/lipiec2012
no więc mój Przemuś waży teraz ok. 1 kg, niestety zmierzyć się nie dał, bo akurat pilnie ćwiczył zakładanie nóżek na główkę i nie chciałyśmy mu zpanią ginekolog przeszkadzać Czekamy mój Mały Akrobato...
Anna25
wrzesień2006/lipiec2012
Justyna, jak najbardziej prawidłowo Nie strachaj się Mój "Maluszek" po tatusiu duży będzie Chociaż na naszym wrześniowym forum są przyszłe mamusie z większymi dzidziami niż mój Przemuś. I w sumie to ten1 kg to wcale nie jest tak dużo, zważywszy na fakt że moja Dzidzia teraz "zajmuje się" już tylko przybieraniem na wadze :0 Polecam stronę www.maluchy.pl/ciaza/ tam masz tydzień po tygodniu opisaną całą ciążę łącznie z wymiarami wagowymi i wzrostowymi Mieszkańca swojego brzuszka
Anna25
wrzesień2006/lipiec2012
no widzisz, także mój Przemuś maaalutki do Twojego Męża jest ale z całą pewnością nadrobi przez te pozostałe 3 miesiące Pozdrówka
reklama
Anna25
wrzesień2006/lipiec2012
nie nie źle zrozumiałas Justynko, mój Przemuś teraz już praktycznie nabiera masy, a Twoja maleństwo jeszcze trochę musi się "rozwinąć" oprócz nabierania ciałka. Ale zapewniam,że jak na 22 tydzień to Twoja dzidzia spełnia wszelkie wagowe kryteria,nie ma się co martwić