reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ile wazy Wasze dziecko w brzuszku?

NikaMD usg raczej nie jest super dokładne ja jak rodziłam synka wczesniaka w 33 tygodniu przed samym porodem bez wód płodowych ważył niby ok 2 kg po ok 2 godzinach urodziłam z wagą 1200 bardzo wszyscy byli zdziwieni i nie przygotowani na takiego maluszka:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

reklama
Witam wszystkie mamusie i przyszłe mamusie!
Moja córeczka w 25 tyg ważyła 986g,teraz jestem w 27 tyg i dopiero za dwa tygodnie dowiem się ile urosła tak mniej więcęj oczywiście :-)
Pozdrowionka

Ostatnia edycja:
A ja bylam u lekarza w 20 tyg dokladnie i wg USG dzidzia wazy 100gr.:szok: Az niemozliwe skoro pomiary wszystkie odpowiadaja 20tyg.Lekarz nic nie mowil ze to malo dopiero jak przyszlam do domu to doznalam szoku :szok:Mam nadzieje ze to pomylka USG :-(

reklama
Do góry