reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ile waży i ile mierzy nasz szkrab

reklama
chyba tak Olu;-):-D mam nadzieje ,ze uda sie to spotkanie w sierpniu i porownamy nasze chude urwisy na zywo;-)

Ola wazy 9,5kilo przy wzroscie 75cm ale chyba cos nas zle zmielrzyli bo ubranka na 86 sa ok a na 80cm za male

Iwonko a mi sie wydaje ze dobrze zmierzyli. Kiedys tlumaczyli mi ze ta miara nie do konca odnosi sie do tej ktora mierzyli nasze dzieci zaraz po urodzeniu. Kaja ma podobny wzrost i wage, ale wiecej dowiem sie jutro bo jedziemy po recepty do szczepiania.

A my jeszcze na szczepieniu nie byliśmy, zresztą nie wiem kiedy teraz mamy iść. Ale Tymek zachorował na gardełko i jak poszliśmy do pani doktor to go zważono: 1kg i 600g :tak:

reklama
Ila,chyba 10 kg,600 g:-D nieźle by było jakby Tymus niecałe 2 kg wazył;-)
A Oliś na domowej miarce ma 82 cm,czyli urósł od ostatniego mierzenia centymetrem 2 cm:szok: chyba jednak źle go wtedy zmierzyłam ale mi się nie dał wiercipiętka jeden;-)

Do góry