reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ile waży i ile mierzy nasz szkrab

reklama
Kinia duża dziewczynka!
Oliś schudł przez chorobę i pobyt w szpitalu sporo...przedchorobą było prawie 13 kg, przy pzyjeciu do szpitala 12,400, przy wypisie dzisiaj 11,900....ale prawie mi nie jadł przez tydzień biedulek a do tego czeka nas dieta...:-(

No to ja chyba nie powinnam sie przyznawac:dry:
Moj maly Dynamit wazy okolo11.4 bo dzis wlazl na wage domowa w ciuchach i wyszlo 11.6:baffled: No a wzrostu ma ponad 86 wiec niezly z niego szczypiorek
Co dziwne wcale nie je malo , nie je slodyczy prawie wcale bo tak go nauczylismy ale potrafi zjesc tyle obiadu co ja albo jajecznice na masle z 3 jajek:szok:
ma za to taki dynamit w tylku ,ze jak nie spi to lata nonstop, nie ma mowy o ogladaniu bajki albo jakimkolwiek siedzeniu.Siedzi tylko w aucie i jak je:tak::-D

Olis jak tylko skonczy diete to szybko nadrobi to co stracil:-), bo to tez duzy chlopczyk.

A Kinga to tez przez caly dzien nie usiadzie tylko wlazi na co sie da (stol, parapet:szok:) i biega po domu jak motorek. Bajek tez nie oglada bo nie usiedzi a po drugie to ja prawie nie uruchamiam telewizora, czasem jak juz cos ogladam to ja reklama zainteresuje. A co do jedzenia to ja musze za nia pochodzic bo inaczej zje 2 kesy i biega.
Ona chyba ta "ciezkosc" ma po mnie bo nawet nie ma ani jednej faldki, zreszta na nogach faldek nigdy nie miala. I ta waga do wieku to 75 centyl- jak mowi pielegniarka to powyzej sredniej.

Olisiu szybciutko wracaj do zdrowka i sil!!! Niech twoja dieta szybko sie skonczy i zebys szybciutko przybral troszke na wadze!!!

Aneczko faktycznie waga Witka nie jest zbyt duza ale przeciez wy z Bartkiem tez nie nalezycie do grubaskow!

Kinka o tym jedzeniu i lataniu to tak jakbys pisala o moim Allanku! Ostatnio jak go wazylam w ubraniu to wazyl 15kg przy wzroscie 94cm!

KasiuLLko, czyzby Mikolaj przescignal Oskara wzrostem???

Olisiu szybciutko wracaj do zdrowka i sil!!! Niech twoja dieta szybko sie skonczy i zebys szybciutko przybral troszke na wadze!!!

Aneczko faktycznie waga Witka nie jest zbyt duza ale przeciez wy z Bartkiem tez nie nalezycie do grubaskow!

Kinka o tym jedzeniu i lataniu to tak jakbys pisala o moim Allanku! Ostatnio jak go wazylam w ubraniu to wazyl 15kg przy wzroscie 94cm!

KasiuLLko, czyzby Mikolaj przescignal Oskara wzrostem???

Kreciku o ile mi wiadamo to jeszcze nie, ostatnio jak z Wioletką rozmawiałam a było to wczoraj, powiedziała mi, że Oskar ma 104 cm.:tak:

Pozdrawiam!:happy2:

A nasz szkrabik ma :-)PO DOKŁADNYM ZMIERZENIU:-)91CM. a waży 12,500.I już nie ma pomyłki .Mierzyłam go kilka razy.:-):-D

Hmm, to jakos szybko nam ten Oskarek urosl te 13cm!
Pewnie sie na mnie pogniewacie ale ja jakos nie wierze zeby dziecko uroslo 13 cm przez 4 miesiace!

reklama
Do góry