reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ile ważą wasze dzieci

A ja nie moge się zebrać, żeby jechać i zważyć córcię. Jak pomyślę o tym rozbieraniu i ubieraniu to mi się słabo robi.
Myslę, że waży ok. 9kg. A ubranka nosi na 80, niektóre 86.

reklama
A ja nie moge się zebrać, żeby jechać i zważyć córcię. Jak pomyślę o tym rozbieraniu i ubieraniu to mi się słabo robi.
Myslę, że waży ok. 9kg. A ubranka nosi na 80, niektóre 86.

mi tez sie nie chce chodzic do przychodni na wazenie ;-)
wazymy ja tam tylko przy okazji szczepienia :happy:

wczoraj za to posadzilam ja na wage domowa i pokazalo 8400g, ale ta waga nigdy nie zgadzala sie z ta z przychodni :-D

mnie w ogole teraz szczepienie przeraza, ale z innego powodu....
bedziemy teraz szczepic ta "slynna" szczepionka:dry:

Myśl o szczepieniu mnie przeraża. Jak utrzymać takiego powichra w bezruchu?

mnie w ogole teraz szczepienie przeraza, ale z innego powodu....
bedziemy teraz szczepic ta "slynna" szczepionka:dry:

A mnie przeraża jedno i drugie. Jak ostatnio byliśmy na pobraniu krwi (ukłucie w palec) córcia płakała godzinę :szok::szok::szok: Nawet nie chcę mysleć co będzie w trakcie i po szczepieniu.
A co do słynnej szczepionki to cały czas zastanawiam się czy nie wykupic innej (jest jakiś zamiennik). Czytałam jednak, że nie taki cudowny i po nim tez były jakieś "rewelacje":wściekła/y:
Jeśli dziecko zachoruje na autyzm po szczepionce to lekarze powiedzą, że to nie przez szczepionkę, ale że dziecko juz było chore, bo autyzm ujawnia się do 4 roku życia. ja bym sobie nie darowała jakby przeze mnie zachorowała córcia.

Ignac waży 10,5 kg :)
a co do szczepionki to się trochę boje ale te amerykanskie badania nie były do konca miarodajne, bo obejmowały waską grupe dzieci chorych i szczepionych a nie było innych a poza tym 13/14 mcy to wiek kiedy zwykle się autyzm objawia wiec może to być zbieg okoliczności

dzisiaj wazyłam Wikę na takiej domowej wadze i wyszło 11kg. a dokładą wage będziemy znac dopiero w marcu

waga domowa pokazuje 8.800
w koncu jezdzimy w foteliku ustawionym przodem do kierunku jazdy i jest dziesiec tysiecy razy wygodniej...co za ulga ;-)

reklama
waga domowa pokazuje 8.800
w koncu jezdzimy w foteliku ustawionym przodem do kierunku jazdy i jest dziesiec tysiecy razy wygodniej...co za ulga ;-)

drobniutka Tolcia:tak:, Zosię zważymy za tydzień na szczepieniu, stawiam na 9,5 kg

a o jaką "słynną" szczepionkę chodzi?

ja już nigdy nie zdecyduję sie na skojarzone, za dużo poczytałam o skutkach ubocznych:no:

Do góry