reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ile ważą wasze dzieci

A ja nie moge się zebrać, żeby jechać i zważyć córcię. Jak pomyślę o tym rozbieraniu i ubieraniu to mi się słabo robi.
Myslę, że waży ok. 9kg. A ubranka nosi na 80, niektóre 86.

reklama
A ja nie moge się zebrać, żeby jechać i zważyć córcię. Jak pomyślę o tym rozbieraniu i ubieraniu to mi się słabo robi.
Myslę, że waży ok. 9kg. A ubranka nosi na 80, niektóre 86.

mi tez sie nie chce chodzic do przychodni na wazenie ;-)
wazymy ja tam tylko przy okazji szczepienia :happy:

wczoraj za to posadzilam ja na wage domowa i pokazalo 8400g, ale ta waga nigdy nie zgadzala sie z ta z przychodni :-D

mnie w ogole teraz szczepienie przeraza, ale z innego powodu....
bedziemy teraz szczepic ta "slynna" szczepionka:dry:

Myśl o szczepieniu mnie przeraża. Jak utrzymać takiego powichra w bezruchu?

mnie w ogole teraz szczepienie przeraza, ale z innego powodu....
bedziemy teraz szczepic ta "slynna" szczepionka:dry:

A mnie przeraża jedno i drugie. Jak ostatnio byliśmy na pobraniu krwi (ukłucie w palec) córcia płakała godzinę :szok::szok::szok: Nawet nie chcę mysleć co będzie w trakcie i po szczepieniu.
A co do słynnej szczepionki to cały czas zastanawiam się czy nie wykupic innej (jest jakiś zamiennik). Czytałam jednak, że nie taki cudowny i po nim tez były jakieś "rewelacje":wściekła/y:
Jeśli dziecko zachoruje na autyzm po szczepionce to lekarze powiedzą, że to nie przez szczepionkę, ale że dziecko juz było chore, bo autyzm ujawnia się do 4 roku życia. ja bym sobie nie darowała jakby przeze mnie zachorowała córcia.

Ignac waży 10,5 kg :)
a co do szczepionki to się trochę boje ale te amerykanskie badania nie były do konca miarodajne, bo obejmowały waską grupe dzieci chorych i szczepionych a nie było innych a poza tym 13/14 mcy to wiek kiedy zwykle się autyzm objawia wiec może to być zbieg okoliczności

dzisiaj wazyłam Wikę na takiej domowej wadze i wyszło 11kg. a dokładą wage będziemy znac dopiero w marcu

waga domowa pokazuje 8.800
w koncu jezdzimy w foteliku ustawionym przodem do kierunku jazdy i jest dziesiec tysiecy razy wygodniej...co za ulga ;-)

reklama
waga domowa pokazuje 8.800
w koncu jezdzimy w foteliku ustawionym przodem do kierunku jazdy i jest dziesiec tysiecy razy wygodniej...co za ulga ;-)

drobniutka Tolcia:tak:, Zosię zważymy za tydzień na szczepieniu, stawiam na 9,5 kg

a o jaką "słynną" szczepionkę chodzi?

ja już nigdy nie zdecyduję sie na skojarzone, za dużo poczytałam o skutkach ubocznych:no:

Do góry