reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ile tygodni ma wasze szczęście w brzuszku i te szczęścia które są już z nami:-)

Uciekam powolutku muszę sie szykować do gin.MIłEGO DNIA................:zawstydzona/y:

Załączniki

• 104.gif
    104.gif
    48,3 KB · Wyświetleń: 67
reklama
Ty, ja i jeszcze Wiola i Nikaa gdzieś są =tylko gdzie...
jak idą przygotowania do świąt?
mam troszkę sprzatnięte , jutro jedziemy po zakupy, w poniedziałek ubieram choinkę - żywą no i pierwszy raz Wigilia u mnie w domu - zawsze jeździliśmy do Mamy i Rodziców, a teraz wszyscy do mnie...:szok: troszkę mam tremę ale w końcu nie gotuję sama tylko podzieliłam się ta przyjemnością z rodzinką - każdy coś dowiezie i będzie ok

Przygotowania ruszą w sobote i w niedziele na razie wszyustko wysprzatane i troche ugotowane a reszta w tyle.W sobote bedziewmy dziełac z mama a w niedziele nie bedzie mnie a pewnie beda ubierac choinke no cóz jak wróce to przynajmniej ja spryskam sztucznym sniegiem haha:-D
Moze cos dzisiaj dla was wyczaruje ale nie zapeszam wiec na razie ciiiiiiii;-)
Szkoda ze nie udało nam sie Anetko pogawedzic ucałuj Moniczke odemnie i Kubusioja:tak:
Wioletko
Niko co sie ukrywacie haha:-)
Wiolu moge dodac Twoje zdjecie?
Olcia do ciebie to samo pytanie:tak:

reklama
Do góry