reklama
anetakam0
mama Moniki
tylko koniecznie napisz jak WIZYTA - w końcu jeszcze miesiąc temu GIN był jedną z ważniejszych dla mnie osób...Uciekam powolutku muszę sie szykować do gin.MIłEGO DNIA................
anetakam0
mama Moniki
a hymnem tego forum proponuję zrobić piosenkę G. Turnau'a CICHOSZA
co zaglądam to...cichosza cicho szaro i smutno i wogóle nic nie ma...
co zaglądam to...cichosza cicho szaro i smutno i wogóle nic nie ma...
Kasia&Kubuś
Fanka BB :)
Ja jestem
Anetko
Anetko
Kasia&Kubuś
Wiola witaj znowu cie widze hihi
anetakam0
mama Moniki
Ty, ja i jeszcze Wiola i Nikaa gdzieś są =tylko gdzie...
jak idą przygotowania do świąt?
mam troszkę sprzatnięte , jutro jedziemy po zakupy, w poniedziałek ubieram choinkę - żywą no i pierwszy raz Wigilia u mnie w domu - zawsze jeździliśmy do Mamy i Rodziców, a teraz wszyscy do mnie... troszkę mam tremę ale w końcu nie gotuję sama tylko podzieliłam się ta przyjemnością z rodzinką - każdy coś dowiezie i będzie ok
jak idą przygotowania do świąt?
mam troszkę sprzatnięte , jutro jedziemy po zakupy, w poniedziałek ubieram choinkę - żywą no i pierwszy raz Wigilia u mnie w domu - zawsze jeździliśmy do Mamy i Rodziców, a teraz wszyscy do mnie... troszkę mam tremę ale w końcu nie gotuję sama tylko podzieliłam się ta przyjemnością z rodzinką - każdy coś dowiezie i będzie ok
anetakam0
mama Moniki
no i moniec przyjemności - spadam (schodzę) do małej - muszę poprasować i pogotować no i troszkę ogarnąć chatę...
Kasia&Kubuś
Przygotowania ruszą w sobote i w niedziele na razie wszyustko wysprzatane i troche ugotowane a reszta w tyle.W sobote bedziewmy dziełac z mama a w niedziele nie bedzie mnie a pewnie beda ubierac choinke no cóz jak wróce to przynajmniej ja spryskam sztucznym sniegiem haha
Moze cos dzisiaj dla was wyczaruje ale nie zapeszam wiec na razie ciiiiiiii;-)
Szkoda ze nie udało nam sie Anetko pogawedzic ucałuj Moniczke odemnie i Kubusioja
Wioletko
Niko co sie ukrywacie haha:-)
Wiolu moge dodac Twoje zdjecie?
Olcia do ciebie to samo pytanie
Moze cos dzisiaj dla was wyczaruje ale nie zapeszam wiec na razie ciiiiiiii;-)
Szkoda ze nie udało nam sie Anetko pogawedzic ucałuj Moniczke odemnie i Kubusioja
Wioletko
Niko co sie ukrywacie haha:-)
Wiolu moge dodac Twoje zdjecie?
Olcia do ciebie to samo pytanie
Kasia&Kubuś
A Anetko mogłabys dac mi swoje zdjecie?Dodałabym je na bloga?
reklama
Kasia&Kubuś
Madziu ty tez chcesz byc inkognito? Haha
Podziel się: